Назад  |   Начало  »  Пособия  »  Уреди  »  Уреди - кухненски  »  ТЕЛЕСТАР  »  VEGGIE CUT - Автоматично кухненско ренде за бързо и лесно рязане, ТЕЛЕСТАР

VEGGIE CUT - Автоматично кухненско ренде за бързо и лесно рязане, ТЕЛЕСТАР

Назад към Уреди - кухненски
Арт.№: 45814 Добави в любими
89.00 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
В наличност! Бърза доставка! За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

VEGGIE CUT - Автоматично кухненско ренде за бързо и лесно рязане, ТЕЛЕСТАР

Автоматично кухненското ренде за бързо, лесно и безопасно рязане на свежи зеленчуци или плодове на тънки шайби или тънки/дебели спирали. Или картофи за чипс. Лесно и бързо се приготвят и здравословни плодови салати или ябълки за сладкиши или щрудел. С кухненското ренде Veggie Cut можете да се направят и плата от студени меса, сирена и още много, много други специалитети.

Veggie Cut притежава гумена долна основа с изключителна засмукваща способност за бързо, лесно и безопасно прикрепяне към всякаква повърхност без опасност от хлъзгане. За да се подготви за работа рендето, първо се плъзга гладката приставка, закрепва се продукта към нея и се завърта с дръжката. Veggie Cut се разглобява лесно, може да се почиства в миялна машина и е винаги готов за действие.

Рендето е оборудвано с три различни приставки - за тънки спирали, за дебели спирали и за шайби, удобни за съхраняване в самия уред.

Коментари

Свързани продукти

VEGGIE CUT - Автоматично кухненско ренде за бързо и лесно рязане, ТЕЛЕСТАР VEGGIE CUT - Автоматично кухненско ренде за бързо и лесно рязане, ТЕЛЕСТАР
89.00 лв