Назад  |   Начало  »  Пособия  »  Уреди  »  Масажори  »  ЛАНАФОРМ  »  SKIN MASS - Антицелулитен масажор с вакуум-ролкова технология, ЛАНАФОРМ

SKIN MASS - Антицелулитен масажор с вакуум-ролкова технология, ЛАНАФОРМ

Назад към Масажори
Арт.№: 87536 Добави в любими
135.00 лв
бр + Безплатна доставка
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

Незаменим съюзник за възвръщане или запазване на мечтаната фигурата. "Skin mass" не само помага за премахване на портокалова кожа, но и ще я направи по-гладка и по-тонизирана.
Положителният ефект на "Skin Mass" се дължи на техниката чрез вакуум масаж в съчетание с ролков масаж и притискане. Тази техника, добре позната на институтите в продължение на много години, гарантира по-добри резултати, когато се прилага в продължение на по-дълъг период. Но както всеки знае, тази практика може скоро да стане продължителна, досадна и скъпа. Със "Skin Mass" LANAFORM, можете да се насладите на масаж, когато искате в зависимост от графика си. "Skin Mass" е разработен специално за области, където бързо се образуват натрупвания, като бедрата, седалището и стомаха. За начало препоръчваме да използвате "Skin mass" с крем за отслабване (не се съдържа в комплекта) всеки ден за около 10 минути. Когато първите резултати са налице може да преминете към употреба приблизително три пъти седмично.

Употреба
МОЛЯ, прочетете всички инструкции преди да използвате "SKIN MASS", в частност тези няколко основни ИНСТРУКЦИИ ЗА

Безопасност
1. Използвайте този уред само за целите, описани в това ръководство.
2. Този продукт не трябва да се използва от хора (включително деца) с намалени физически усещания или умствени способности, или от хора с ограничени познания или опит, освен ако не са под наблюдението на друго лице, или са инструктирани предварително, за използването на продукта, от лицата, отговорни за тяхната безопасност. Децата трябва да бъдат под постоянно наблюдение с цел тяхната безопасност и уверението, че не бива да се играе с продукта.
3. Моля, използвайте само адаптера доставен с уреда. Използването на какъвто и да било друг адаптер води до рискове, които могат да навредят на правилното функциониране на уреда.
4. Моля, не използвайте аксесоари, които не са препоръчани от LANAFORM, или които не са доставени с този уред.
5. Ако уредът не работи правилно, падне на пода или, ако е повреден или падал във вода потърсете доставчика.
6. Не носете уреда посредством кабела и не го използвайте като дръжка.
7. Ако захранващият кабел е повреден, трябва да бъде заменен от специален или подобен предоставен от доставчика.
8. Да не се използва преди лягане. Масажът има стимулиращ ефект, който може да попречи на съня.
9. Никога не използвайте този уред в една стая, където се използват аерозолни продукти (спрейове) или в стая, където се прилага кислород.
10. Не използвайте уреда на или близо до очите или други чувствителни места.
11. Не навивайте захранващия кабел около уреда.
12. Уверете се, че продуктът не е повреден преди да го използвате.
13. "Skin Mass" е уред за масажиране, предназначен за непрофесионална употреба. Не използвайте този уред, като заместител на професионална услуга или медицински грижи.
14. Постоянно движете уреда, когато го използвате.
15. Уредът не е водоустойчив и не може да се използва под душа.
16. Използвайте "Skin mass" на чиста, суха кожа.
17. Никога не използвайте уреда, ако е паднал във водата.
18. Редовното почистване на филтъра е от съществено значение, защото в противен случай може да се навреди на вакуума.
19. Никога не работете с уреда под одеяло или възглавница. Прекомерната топлина може да предизвикате пожар, електрически ток или нараняване.
20. Винаги изключвайте уреда от захранването веднага след употреба и преди почистване.
21. Никога не пъхайте предмети в отворите на уреда.
22. Преди да изключите уреда, моля, уверете се, че сте настроили бутона за контрол на положение "0".
23. Не оставяйте без надзор докато е свързан в ел. мрежа.
24. Ако се притеснявате за здравето си, консултирайте се с лекар преди да използвате този уред.
25. Ако усетите болка, докато използвате този уред, спрете да го използвате веднага и се консултирайте с вашия лекар.
26. Хората, ползващи сърдечен пейсмейкър, трябва да се консултират с лекар преди да използват това устройство.
27. Никога не използвайте този продукт директно на възпалени или подути райони или там, където има кожен обрив.
28. Продължителното използване може да доведе до прегряване и да съкрати живота на уреда. Следователно съветваме да използвате уреда за период от 10 минути и след това трябва да се остави да изстине между сесиите.

Описание
Струпванията на мазнини правят кожата да изглежда грапава и прави фигурата да изглежда непривлекателна, но практикуването на масаж чрез издърпване на кожата с пръсти и приплъзвания (сякаш се опитвате да я отлепите) помага за разбиването на натрупванията и дори предпазва от повторно образуване. Ефектът на ролиране (ролков масаж) се получава при непрекъснато повтаряне на това издърпване от долу нагоре (в посока на циркулацията на кръвта) върху областта, която третирате. Създаденото налягане и притискане разместват мастните възелчета а затоплянето, създадено от това триене, помага на тялото да ги премахнете от областите върху които се прилага масаж. Тази техника също действа и върху микроциркулацията на кръвта, което стимулира лимфния дренаж.

Как да държите УРЕДА
"Skin Mass" работи чрез 220 волта AC адаптер. Свържете адаптера към контакта, а другия край на конектора, разположен на предната част на уреда. Дръжте устройството в дланта на ръката си, с помощта на каишка в посока на STOP бутон и кабела.

Регулиране на каишката
Лентата може да се регулира, за да се направи употребата на масажора по-удобна. Натиснете двата оребрени бутона от вътрешната страна на каишката и ги издърпайте далеч от уреда. Регулирайте посредством металните гайки, които се намират от вътрешната страна на каишката и изберете една от трите позиции. Лентата може да се регулира и от двете страни на уреда. След регулиране на каишката, закрепете обратно каишките към уреда, като ги плъзнете докато чуете щракване.

Работа
За да разберем как продукта работи по-добре, поставете го пред вас, както е показано на снимката.
1. "High" - "Low" индикатор за интензитета.
2. ON / OFF (0) превключвател, който също контролира и нивата на масаж - 1, 2 и 3 нивата на вакуум-ролковата технология.
3. Светлинен индикатор за използваната програма.

Позиция "0": Червена светлина, когато уредът е включен и в готовност.
Позиция "1": Тази първа позиция на вашия уред задвижва леко валяка, за деликатен масаж - подобрява еластичността на кожата и леко я повдига (светят червена и зелена светлина на позиция 1 ).
Позиция "2": Това стартира режим вакуум, както и леко движение на валяка (светят червена светлина, както и зелени светлини 1 и 2).
Позиция "3": Тази програма добавя режим на вибрация за дълбок и още по-приятен масаж (всички светлини са включени). По време на работа на програмите, 2 и 3, можете да регулирате интензитета на всмукване, с помощта на "High" - "Low" индикатора за интензитета.

Забележка
Винаги препоръчваме да започнете сесия, използвайки НАЙ-НИСКИ нива на интензитет и след това постепенно да увеличавате.

Stop бутон
С натискане на централния бутон можете да спирате масажора за кратко време (бутона е постоянно натиснат). При отпускането му масажа се подновява.

Указания за употреба:
Стъпка 1
Уверете се, че кожата ви е чиста и суха. Нанесете крем върху областите, които искате да бъдат третирани, област по област, за да си гарантирате, че той няма да попие в кожата преди да използвате "Skin Mass". Намерете удобна позиция и поставете "Skin Mass" върху кожата, върху желаната част от тялото ви. Включете "Skin Mass" и започнете масаж в позиция 1. Масажирайте кожата за да я подготвите за сесията. Използвайте уреда от дъното към върха към сърцето си.

Стъпка 2
Включете режим вакуум и го настройте. Винаги започвайте с ниска степен на засмукване! Сега можете да бавно да коригира интензитета на всмукване, докато не намерите нивото, което е най-удобно за вас. Stop бутонът трябва да се използва, когато усетите, че вакуума е станал прекалено силен.

Стъпка 3
След няколко минути употреба, включете и настройте режим на вибрация за още по-дълбок и по-ефективен масаж.

Съвети по отношение на изхвърлянето на отпадъци
Всички опаковки са от материали, които не представляват опасност за околната среда и които могат да се изхвърлят в местния център за сортиране, за да бъдат използвани като вторични суровини. Картонените опаковки могат да се рециклират. Опаковъчно фолио трябва да се вземе от местния център за сортиране и рециклиране.
Когато сте готови да използвате устройството, молим да го използвате по екологосъобразен начин и в съответствие със закона.

Ограничена гаранция
LANAFORM  дава гаранция срещу материални или производствени дефекти, за срок от 2 години, считано от дата на покупката, с изключение на случаите, описани по-долу.
Гаранцията на този LANAFORM продукт не покрива повреди, причинени от злоупотреба или неправилна употреба, инцидент, използване на неразрешени приложения, промени в продукта или всякакви други условия, независимо от вид, който е извън контрола на LANAFORM. Компания LANAFORM не може да бъде подведена под отговорност за всякакъв вид косвени, непреки или специфични щети.
Всички косвени гаранции, касаещи този продукт са ограничени за срок от 2 години, считано от началната дата на закупуване.
Гаранцията важи след предоставени доказателства и документи за закупуването на този продукт.
При рекламация, LANAFORM ще поправи или замени вашия продукт по свое усмотрение и ще го върне обратно. Гаранцията е валидна само за централен сервизен център на LANAFORM. Всеки опит за експлоатация / ремонт или поддръжка на този уред от лице, неоторизирано от сервизен център на LANAFORM ще анулира гаранцията на уреда.

Производител: LANAFORM S.A., Белгия.

Коментари

Свързани продукти

SKIN MASS - Антицелулитен масажор с вакуум-ролкова технология, ЛАНАФОРМ SKIN MASS - Антицелулитен масажор с вакуум-ролкова технология, ЛАНАФОРМ
135.00 лв