Назад  |   Начало  »  Здраве  »  Хранителни добавки  »  Swanson  »  L-МЕТИОНИН 500 мг подпомага преработването на мазнините в черния дроб * 30капсули, СУОНСЪН

L-МЕТИОНИН 500 мг подпомага преработването на мазнините в черния дроб * 30капсули, СУОНСЪН

Назад към Хранителни добавки
Арт.№: 100732 Добави в любими
19.55 лв 20.58 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

СУОНСЪН ЧИСТ L-МЕТИОНИН капсули 500 мг * 30

L-метионинът е една от няколкото незаменими аминокиселини, предшественици на протеините. Човешкото тяло, обаче, не може да ги синтезира самостоятелно. Ето защо трябва да си ги набави от храната или с помощта на хранителни добавки. Очевидно това означава, че ние носим определена отговорност за нашето здраве и трябва да си гарантираме приемът на достатъчно нутриенти с храната.
За щастие, L-метионинът се среща в естествен вид в бразилските орехи, месото и рибата. За съжаление, когато не го приемаме в достатъчни количества, ефектите могат да бъдат осезаеми.
L-метионинът е важен най-вече заради това, че с негова помощ тялото ни образува креатин, цистеин и таурин. Всяка една от тези 3 аминокиселини играе основна роля за поддържане на доброто здраве. За да си набави достатъчно сяра, всеки здрав възрастен трябва да приема малко над 20 мг L-метионин на кг телесно тегло. Сярата стои в основата на редица процеси, свързани с метаболизирането на храната и превръщането й в енергия. Хранителната добавка на Swanson pure L-methionine подпомага производството на минерала, който на свой ред допринася за преработването на мазнините в черния дроб и равномерното им разпределение в тялото.

За какво е предназначена добавката на Swanson 100% чист L-метионин?
Като липотропен агент, L-метионинът е изключително важен за преработването на мазнините в черния дроб. Предотвратява тяхното натрупване и допринася за елиминирането им от организма. Това е много важно, защото мазнините могат да запушат артериите и да възпрепятстват снабдяването с кислород и кръв на жизненоважни органи като сърцето и мозъка.
В организмите на някои хора, страдащи от алергии, проблеми с черния дроб или уринарни инфекции, няма достатъчно чист L-метионин. Вследствие на това е възможно те да страдат от неприятни състояния като загуба на коса, чернодробна недостатъчност или чести бактериални инфекции.
Swanson 100% чист L-метионин играе важна роля не само за черния дроб, но и за начина, по който протичат редица други процеси в тялото. Аминокиселината допринася за равномерното разпределение на мазнините в тялото. Тя е от изключително голямо значение и за тяхното изхвърляне от организма. Подкислявайки урината, L-метионинът създава по-малко гостоприемна среда бактерии като Е. Coli да попаднат и да се заселят в пикочните пътища. Това означава, че е много по-малко вероятно да страдате от уринарни инфекции, когато нивата на аминокиселината са високи.

  • Важен антиоксидант;
  • Намалява вероятността от инфекции на уринарния тракт;
  • Метаболизира мазнините в черния дроб.

Състав:

Съдържание за 1 капсула
Л-метионин 500 мг

Други съставки: оризово брашно, желатин, смес от оризов екстракт, силициев диоксид.

Начин на употреба: Приемайте по една капсула на ден с храна и вода като хранителна добавка. Не предозирайте.

Важно: Ако сте бременна, кърмите, имате или сте имали бъбречно / чернодробно заболяване, рак или повишен хомоцистеин, се консултирайте с вашия лекар преди употреба.

Съхранение: При стайна температура, на място, недостъпно за малки деца.

Опаковка: 30 капсули.

Производител: Swanson Health Products, САЩ.

Коментари

Свързани продукти

L-МЕТИОНИН 500 мг подпомага преработването на мазнините в черния дроб * 30капсули, СУОНСЪН L-МЕТИОНИН 500 мг подпомага преработването на мазнините в черния дроб * 30капсули, СУОНСЪН
19.55 лв 20.58 лв