Назад  |   Начало  »  Книги и списания  »  Книги за детска и юношеска литература  »  ТЕЛЕСТАР  »  HOOKED ON ENGLISH - Самоучител по Английски език за деца, ТЕЛЕСТАР

HOOKED ON ENGLISH - Самоучител по Английски език за деца, ТЕЛЕСТАР

Назад
Арт.№: 45762 Добави в любими
99.00 лв
бр
В наличност За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Инфо за HOOKED ON ENGLISH - Самоучител по Английски език за деца, ТЕЛЕСТАР

HOOKED ON ENGLISH - Самоучител по Английски език за деца, ТЕЛЕСТАР

Hooked on English е забавна и иновационна програма, която учи децата да говорят английски език с удоволствие.
Децата и техните родители ще се наслаждават на самоучителя по английски език. Той съдържа всичко, от което се нуждае вашето дете, за да се забавлява, докато изучава даден език.
Със самоучителя по английски език вашите деца ще научат думи и изрази от английския език толкова лесно. Първо децата слушат думи и изрази докато гледат анимациите от DVD, след това те се упражняват като произнасят думите на глас, използвайки аудио – CD, цветните карти и учебни тетрадки.
След това играят забавни игри от DVD и четат истории от книжките, за да упражнят наученото и да затвърдят уменията си дотук.
С програмата децата научават много нови неща само за 15-20 минути на ден 2-3 седмично. И преди да се усетите децата ви сами ще поискат да използват програмата, защото е толкова лесно и забавно и защото те са горди от новата им способност да говорят английски език.
Изучаването на английски език от ранна възраст помага на детето ви да тръгне по пътя на успеха и играе важна роля за неговата кариера. Това е моментът да се сдобиете със самоучителя по английски език, за да осигурите на детето си още отсега обучение в най–добрите и престижни училища и университети.

 
Самоучителят вклюва:

9 DVD за гледане

9 DVD за слушане

9 Учебника

9 Книжки с приказки

150 Карти за игра

1 Музикален диск CD

 
Също така получавате и 1 DVD с инструкции за родители на български език, както и 1 книжка с упътване също на български език.

Коментари за HOOKED ON ENGLISH - Самоучител по Английски език за деца, ТЕЛЕСТАР

Свързани продукти

HOOKED ON ENGLISH - Самоучител по Английски език за деца, ТЕЛЕСТАР HOOKED ON ENGLISH - Самоучител по Английски език за деца, ТЕЛЕСТАР
99.00 лв