Назад  |   Начало  »  Пособия  »  Светлина  »  Свещи, Ароматни свещи  »  Трансцендент  »  7 ЧАКРИ КОМПЛЕКТ ДИФУЗЕР ОМ С 14 АРОМАТНИ ПЛОЧКИ ЗА БЕЗДИМНО АРОМАТИЗИРАНЕ

7 ЧАКРИ КОМПЛЕКТ ДИФУЗЕР ОМ С 14 АРОМАТНИ ПЛОЧКИ ЗА БЕЗДИМНО АРОМАТИЗИРАНЕ

Назад към Свещи, Ароматни свещи
Арт.№: 113903 Добави в любими
27.90 лв 30.00 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

 Продуктите "Aromafume" се произвеждат от вече над пет поколения на семейна индийска фирма, създадена през 1900г. Тайните на рецептата за производство се предават от поколение на поколение. Крайния резултат е комбинация от  древното изкуство на производство на натурално чист тамян в съчетание с различни модерни аромати. Най-ефективния метод постигнат досега за разпръскване на аромати в най-чиста форма е чрез ароматните плочки.

Опаковката съдържа: 1брой дифузер и 14 броя ароматни плочки, по две за всяка от седемте чакри.  Може да се ползва и като арома лампа.
Дифузерът "Aromafume" OM представлява меден изпарител поставен върху метална стойка с отвор за чаена свещ и предпазна коркова подложка.
Има декоративна стена във формата на  символ "ОМ" която създава неповторим ефект в тъмни помещения.

Начин на употреба: Поставете чаената свещ в отвора и я запалете. Поставете плочката върху изпарителя и го сложете на стойката. Оставете свещта да гори между 45 и 60 минути. Дифузерът се нагорещява. Не го пипайте! Ароматната плочка става твърда и черна. Не се топи.
*ароматната плочка може да бъде използвана повторно.

Коментари

Свързани продукти

7 ЧАКРИ КОМПЛЕКТ ДИФУЗЕР ОМ С 14 АРОМАТНИ ПЛОЧКИ ЗА БЕЗДИМНО АРОМАТИЗИРАНЕ 7 ЧАКРИ КОМПЛЕКТ ДИФУЗЕР ОМ С 14 АРОМАТНИ ПЛОЧКИ ЗА БЕЗДИМНО АРОМАТИЗИРАНЕ
27.90 лв 30.00 лв