Назад  |   Начало  »  Пособия  »  Ароматизатори  »  VestaPet  »  100% НАТУРАЛЕН АРОМАТИЗАТОР ЗА ИЗКУСТВЕНА КОЛЕДНА ЕЛХА - свеж аромат на истински бор

100% НАТУРАЛЕН АРОМАТИЗАТОР ЗА ИЗКУСТВЕНА КОЛЕДНА ЕЛХА - свеж аромат на истински бор

Назад към Ароматизатори
Арт.№: 134297 Добави в любими
14.19 лв
бр + Безплатна доставка
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

 + БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО ОФИС НА СПИДИ!
ДОСТАВКА ДО ОФИС НА ЕКОНТ = 1.70 лв.

Идеята...

"Идеята за създаването на този продукт идва от желанието ни да прекратим ненужната сеч на борчета и елхи по време на Коледните празници. Изкуствена коледна елха, която отдава аромат на Бял бор, като в същото време ароматизира помещението и радва потребителя с Коледно настроение. За целта, създадохме ново поколение ароматизатор с търговска марка FRELA."

Създаденото устройство за ароматизиране на въздуха е ефективно без необходимост от електрическо захранване и се основава на процес на естествено изпарение на аромат, който е максимално близък до природните процеси.

Приложението на ароматизатора е универсално, тъй като може да се прикрепя към стеблото на всяка изкуствена елха, независимо от различните технологии на производство, използвайки двете щипки за закрепване. Дори потребители, които са закупили вече коледни елхи от преди 5-10 години ще могат да си ги оборудват с ароматизатора.

Фирмата разработи и пусна в производство нова разширена гама ароматизатори за целогодишна употреба с марката FRELA . FRELA се прикрепя към всяка вертикална повърхност, така че става невидим и създава усещане за естествен аромат от природата. Благодарение на допълнителната си приставка FRELA си осигурява широко приложение за ароматизиране на всякакви помещения.

Основната разлика от другите съществуващи ароматизатори е в използването на натурален течен аромат, чиито интензитет на изпарение е еднакъв до изчерпване на ароматното вещество. Не се използват допълнителни (вредни) химически вещества за контролиране на процеса на изпарение. Продуктът е 100% рециклируем.

Фирма, HOPE-Freshener Systems Ltd., е собственик на патентован продукт (български патент BG2623U1 и американски патент N.62661810), който няма аналог на световния пазар.

Трайност: минимум 30 дни.

Инструкции за употреба: описани са на гърба на опаковката!

Цената е за 1 брой ароматизатор!

Коментари

Свързани продукти

100% НАТУРАЛЕН АРОМАТИЗАТОР ЗА ИЗКУСТВЕНА КОЛЕДНА ЕЛХА - свеж аромат на истински бор 100% НАТУРАЛЕН АРОМАТИЗАТОР ЗА ИЗКУСТВЕНА КОЛЕДНА ЕЛХА - свеж аромат на истински бор
14.19 лв