Назад  |   Начало  »  Здраве  »  Хранителни добавки  »  Swanson  »  ЧЕРЕН КИМИОН СЕМЕНА ФУЛ СПЕКТРУМ полезен в борбата с епилепсията 400 мг. * 60капсули, СУОНСЪН

ЧЕРЕН КИМИОН СЕМЕНА ФУЛ СПЕКТРУМ полезен в борбата с епилепсията 400 мг. * 60капсули, СУОНСЪН

Назад към Хранителни добавки
Арт.№: 50977 Добави в любими
20.58 лв 21.66 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

СУОНСЪН ЧЕРЕН КИМИОН СЕМЕНА ФУЛ СПЕКТРУМ капсули 400 мг. * 60

Хранителна добавка от пълномаслени семена от черен кимион.
Семената от черен кимион (Nigella sativa) са отлично средство за подхранване на тялото. Съдържат над 100 съставки, много от които все още не са познати, но безпорно имат изключителни ползи за здравето на човек. Капсулите на Суонсън съдържат чист, пълнозърнест прах от семена на черен кимион за ежедневна употреба.

Семената от черен кимион са едно от най-възхваляваните и почитани билкови лекарства в исторически план. Използвали са се в миналото, настоящето и без съмнение ще намерят приложение още дълго време в бъдещето. Черният кимион е известен още като Nigella Sativa, Черен лук или Калонджи.
В гробницата на Тутанкамон също е открит черен кимион. Бил е поставен там, за да даде сили на фараона в живота след смъртта. Черният кимион всъщност не произхожда от Египет, а от югозападна Азия. Въпреки това от дълбока Древност се използва за подобряване на симптомите на множество заболявания по цял свят.
Може да звучи невероятно, но е факт, че независимо от тяхната популярност, семената на черния кимион започват да се изучават научно преди около 40 години. Оттогава насам има стотици проучвания, всяко от които открива още няколко тайни, скрити зад тъмните им черупки.

За какво се използва Swanson Full Spectrum Black Cumin Seed?
По ирония на съдбата, заради репутацията си на панацея и сравнително скорошната си поява на сцената на сертифицираните хранителни добавки, за семената от черен кимион на Суонсън се счита, че влияят благоприятно върху всяка система и орган в човешкия организъм. И истината е точно такава.
Тъй като едва през последните 20 години започва усилено изучаване на антиоксидантите и техните свойства, Swanson Full Spectrum Black Cumin Seed е пренебрегван доста дълго време. Най-важното съединение в семената от черния кимион е тимоквинонът. Представлява мощен антиоксидант с невероятни качества.
Сложната химическа структура на семената на черния кимион гарантира, че тимоквинонът е добре скрит под твърдата им външна обвивка, но неговите ползи стават все по-широко известни.

Действия:

  • Силен антиоксидант;
  • Укрепва имунната система
  • Има антибактериални свойства - помага в борбата с MRSA инфекциите (вид стафилококови инфекции);
  • Може да бъде полезен в борбата с епилепсията.

Състав:

Съставка Съдържание в една доза

Съдържание в препоръчителната дневна доза

Семена от Черен кимион (Nigella sativa) 400 mg 800 mg

Други съставки: Желатин.

Може да съдържа една или повече от следните съставки: Микрокристална целулоза (растителни влакна), Магнезиев стеарат, Силициев диоксид.

Една доза: 1 капсула.

Препоръчителна дневна доза: 2 капсули.

Начин на употреба: Приемайте по 1 капсула 1-2 пъти на ден с чаша вода.

Важно: Ако сте бременна или кърмите, не вземайте този продукт.

Опаковка: 60 капсули.

Производител: Swanson Health Products, САЩ.

Коментари

Свързани продукти

ЧЕРЕН КИМИОН СЕМЕНА ФУЛ СПЕКТРУМ полезен в борбата с епилепсията 400 мг. * 60капсули, СУОНСЪН ЧЕРЕН КИМИОН СЕМЕНА ФУЛ СПЕКТРУМ полезен в борбата с епилепсията 400 мг. * 60капсули, СУОНСЪН
20.58 лв 21.66 лв