Назад  |   Начало  »  Книги  »  Книги за приложна психология  »  ИК ШАМБАЛА  »  ЧЕРВЕНАТА МАЙКА - ФРАНК ЛИНДЕРМАН, ШАМБАЛА

ЧЕРВЕНАТА МАЙКА - ФРАНК ЛИНДЕРМАН, ШАМБАЛА

Назад към
Арт.№: 351 Добави в любими
10.00 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
В наличност! Бърза доставка! За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

Червената майка - Красив щит, свещена жена на враните. 

Година на издаване: 2006
Език: български
Корици: меки
Страници: 256

Тази страхотна книга отразява живота на индианците през погледа на една жена. Книгата е публикувана за пръв път през 1932г. и с течение на годините се е превърнала в една от класиките в своя жанр.
В книгата ще научите за спомените на Лечителката на враните за живота на индианците, преди идването на белия човек и преди изчезването на бизоните. Ще разберете много неща за живота им, как преминава детството, какви са задълженията и отговорностите на момичетата и жените. В книгата ще разберете как се ухажват индианците и как отглеждат децата си и като цяло ще можете да си представите как преминава живота на една жена в свят доминиран от мъжете, които постоянно ловуват и водят битки.
Виденията и сънищата в тази книга могат да бъдат съпоставени като женският еквивалент на книгата на Нейхард "Говори Черният Лос". Авторът на книгата Франк Линдерман е роден през 1869 г. и прекарва юношеските си години като ловец и трапер в Монтана. Там той опознава живота на местните индиански племена. Негова друга много популярна книга е "Много подвизи, Вождът на враните".

Коментари

Свързани продукти

ЧЕРВЕНАТА МАЙКА - ФРАНК ЛИНДЕРМАН, ШАМБАЛА ЧЕРВЕНАТА МАЙКА - ФРАНК ЛИНДЕРМАН, ШАМБАЛА
10.00 лв