Назад  |   Начало  »  Книги  »  Книги за езотерика  »  ИЗДАТЕЛСТВО АРАТРОН  »  ЧАКРИТЕ - ЕНОДИА ДЖУДИТ

ЧАКРИТЕ - ЕНОДИА ДЖУДИТ

Назад към Книги за езотерика
Арт.№: 40610 Добави в любими
14.00 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

ЧАКРИТЕ СЕДЕМТЕ КЛЮЧА ЗА СЪБУЖДАНЕ И ЛЕЧЕНИЕ НА ЕНЕРГИЙНОТО ТЯЛО, ЕНОДИА ДЖУДИТ

ISBN: 9789546264718
Език: български 
Корици: меки 
Страници: 225

Всички пътуваме. Пътуваме, за да лекуваме себе си, за да разберем какъв е смисъла на живота, за да открием по-дълбоки тайни. Това е предизвикателно пътуване с върхове и низини, със задънени улици и объркващи решения. С нас се случват разни неща и ние губим пътя. По-късно се събуждаме и питаме: „Накъде вървях, преди всичко това да се случи?“
Нямаще ли да е прекрасно, ако някой ви даде пътеводител? Или поне карта?
Системата на чакрите е точно това – карта за пътуване през живота. Основава се върху седемте въртящи се диска от енергия, които работят със скоростта на колата, която се движи по пътя. Използването на тази карта не само ви помага да откриете пътя си в житейското пътуване, но и придава смисъл на самото пътуване. Това е карта за водене на пълноценен живот.
За всяка чакра са дадени лесни за изпълнение, но много мощни упражнения и медитации, за да балансирате и синхронизирате енергията им и да използвате системата на чакрите като ваш водач по време на житейското си пътуване.

Енодиа Джудит е световноизвестен специалист по системата на чакрите и магистър по клинична психология. Нейните книги са преведени на 17 езика. Авторката е уважаван лектор, изнасящ семинари по целия свят.

Коментари

Свързани продукти

ЧАКРИТЕ - ЕНОДИА ДЖУДИТ ЧАКРИТЕ - ЕНОДИА ДЖУДИТ
14.00 лв