Назад  |   Начало  »  Книги  »  Книги за духовни учения  »  ИЗДАТЕЛСТВО АРАТРОН  »  ЧАКРА ТЕРАПИЯ - КИЙТ ШЕРУУД

ЧАКРА ТЕРАПИЯ - КИЙТ ШЕРУУД

Назад към Книги за духовни учения
Арт.№: 991 Добави в любими
13.00 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

Чакра терапия - Кийт Шерууд

ISBN: 9789546264046
Година на издаване: 2013
Език: български 
Корици: меки 
Страници: 304

Всяка една от седемте чакри в човешкото тяло предава и преработва енергия. Енергията се превръща в различни възприятия, които са съвсем разбираеми за нас. Чакрите преобразуват енергията в емоции, мисли и физически усещания. Част от проблемите на хората са свързани с тяхната неспособност да излъчвам енергията спокойно поради блокажи в енергийната им система. 

Тази книга е практично и лесно за използване ръководство, което дава познания за човешката анатомия и ни учи на работа с чакри.

Авторът разкрива полезни техники и упражнения, имащи за цел да повишат енергийните нива, да преобразуват нездравословните енергийни нива в здравословни, за да бъдем отново в пълно равновесие със себе си, с близките ни хора и широкия свят, в който живеем. Когато се научите да работите с енергийната система и постигнете синхрон с универсалното поле на съзнанието и енергията, ще можете да лекувате себе си и хората около вас.

Кейт Шерууд е ясновидец и енергиен лечител. Основател е на Американската психична организация. Изнася множество лекции по света, издава книги и статии за личностно лечение и развитие. Неговият метод е резултат от дълги проучвания на различни лечебни техники, тантра, психотерапия и даоистка йога.

Коментари

Свързани продукти

ЧАКРА ТЕРАПИЯ - КИЙТ ШЕРУУД ЧАКРА ТЕРАПИЯ - КИЙТ ШЕРУУД
13.00 лв