Назад  |   Начало  »  Книги  »  Книги за алтернативно лечение  »  ИЗДАТЕЛСТВО АРАТРОН  »  ЦИ САМОМАСАЖ Даоисткият начин за подмладяване - Мантак Чиа

ЦИ САМОМАСАЖ Даоисткият начин за подмладяване - Мантак Чиа

Назад към Книги за алтернативно лечение
Арт.№: 53830 Добави в любими
9.00 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

ISBN: 978-954-626-437-4
Година на издаване: 2014
Език: български
Корици: меки
Страници: 141

От най-дълбока древност и до наши дни даоистките майстори са били удивително младолики и енергични до дълбоки старини. Един от източниците на тяхната жизненост била практиката за подмладяване с даоисткия самомасаж: използването на вътрешната енергия или ци, за да се укрепят и подмладят сетивните органи (очи, уши, нос, език и кожа) и вътрешните органи. Тези техники датират отпреди пет хиляди години и съвсем доскоро представляваха старателно пазена тайна, предавана от учител на малка група избрани ученици. Много често всеки от учителите е бил запознат само с част от практиките. На основата на моите занимания с много даоистки майстори аз събрах различните практики в един цялостен метод и организирах материала в логически последователна система, която стана част от Универсалното Дао.

Подмладяването чрез ци самомасажа действа чрез изчистване на запушванията на меридианите или енергийните канали на различните сетива и жизнени органи. Това става с помощта на уникалната даоистка практика за издигането на енергията към лицето, ръцете и сетивата и последователното й насочване към специфичните области и органи на тялото. С ежедневното практикуване на тази цялостна система, което ще ви отнеме не повече от 10 минути, можете да подобрите много аспекти на своето здраве, в това число външния вид, зрението, синусите, венците, зъбите, езика и общото физическо състояние.

Коментари

Свързани продукти

ЦИ САМОМАСАЖ  Даоисткият начин за подмладяване - Мантак Чиа ЦИ САМОМАСАЖ Даоисткият начин за подмладяване - Мантак Чиа
9.00 лв