Назад  |   Начало  »  Здраве  »  Хранителни добавки  »  Swanson  »  ХОМЕОПАТИЧНА ФОРМУЛА ПРИ ПСОРИАЗИС, ЕКЗЕМА, СЕБОРЕЯ*100табл., СУОНСЪН

ХОМЕОПАТИЧНА ФОРМУЛА ПРИ ПСОРИАЗИС, ЕКЗЕМА, СЕБОРЕЯ*100табл., СУОНСЪН

Назад към Хранителни добавки
Арт.№: 87937 Добави в любими

Продуктът е неналичен

Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

СУОНСЪН ХОМЕОПАТИЧНА ФОРМУЛА ПРИ ПСОРИАЗИС, ЕКЗЕМА, СЕБОРЕЯ таблетки * 100

Фармацевтична компания Swanson Health е създадена през 1969 г. Нейната мисия е да предложи на своите клиенти чисти и полезни за здравето продукти. Близо 50 години по-късно тя продължава да обновява и поддържа качеството на своите витамини и добавки. Предоставя решения, които помагат на хората да живеят здравословно и да се радват на своята жизненост във всяка възраст.

Иновациите на компанията се ръководят от своеобразен комплекс от клинични изследвания, научни иновации и традиционна утвърдена употреба на суровините. "Суонсън" вярва, че етикетирането на хранителните й добавки трябва да осъществява в пълна прозрачност, да бъде достъпно за всички и да е лесно за разбиране. Това, което е отпечатано на етикетите, е точно това, което ще откриете в продуктите.

Тестовете за чистота и потентност на витамините и добавките на "Swanson Health" започват от методите на извличане на съставките, продължават през целия производствен процес чак до появата им на пазара. Тези изпитвания многократно надвишават стандартите в индустрията, гарантирайки, че всеки продукт отговаря на конкретни качествени гаранции за чистота и сила. Апаратурата на Swanson е сертифицирана в съгласие с добрите производствени практики (GMP), а компанията доброволно участва в независими лабораторни тестове от трети страни. С помощта на Суонсън може да сте сигурни, че получавате най-чистите продукти със страхотен положителен ефект върху здравето.

Хомеопатията е ефективна и достъпна, благодарение на формулите "MediNatura", произведени по поръчка на д-р Барбара Хендел. Над 20 годишната клинична практика й дава знанията и опита да разработи и създаде уникални хомеопатични комбинации. "MediNatura" е вашето решение, ако сте избрали да разчитате на холистични лекарства от световна класа.

Д-р Барбара Хендел създава хомеопатичния продукт, така че да облекчава общите симптоми на псориазис, себорея и екзема. Хранителната добавка от серията „MediNatura” се отразява отлично при третиране на гореспоменатите кожни заболявания. Освен това носи временно облекчение на зачервявания и подуване, както и дискомфортът, съпътстващ симптомите на тези болести. 

Предимства от приема на продукта:

  • Хомеопатичен продукт, дело на д-р Барбара Хендел;
  • Осигурява временно облекчение на симптомите на псориазис, екзема и себорея;
  • Отразява се отлично при третиране на неалергични кожни проблеми.

Всяка таблетка от 300 мг съдържа: Graphites 12X - графит (алотропна форма на въглерода), Hepar sulphuris calcareum 12X - варовиков калиев сулфид, Petroleum 6X – пречистен нефт, Sepia 12X – сепия, Sulfur 12X - сяра (сублимирана и пречистена) и Thuja occidentalis 12X - западна туя.

*X е хомеопатично разреждане.

Помощни вещества: Лактоза, Магнезиев стеарат.

Начин на употреба

  • Възрастни на 18 и повече години: приемайте по 1 таблетка сублингвално или до пълното й разтваряне в устата 2 до 3 пъти дневно или по указание на лекар.

Внимание: Продуктът е предназначен само за възрастни. Дръжте далече от деца. Ако симптомите продължават или се влошават, трябва да се консултирате със здравен специалист. Не приемайте при свръхчувствителност към някоя от съставките.

Не използвайте хранителната добавка, ако уплътнението на капачката е нарушено. Съхранявайте на хладно, тъмно и сухо място.

Опаковка: 100 таблетки.

Производител: Swanson Health Products, САЩ.

Коментари

Свързани продукти

ХОМЕОПАТИЧНА ФОРМУЛА ПРИ ПСОРИАЗИС, ЕКЗЕМА, СЕБОРЕЯ*100табл., СУОНСЪН ХОМЕОПАТИЧНА ФОРМУЛА ПРИ ПСОРИАЗИС, ЕКЗЕМА, СЕБОРЕЯ*100табл., СУОНСЪН