Назад  |   Начало  »  Здраве  »  Хранителни добавки  »  Swanson  »  ХОМЕОПАТИЧНА ФОРМУЛА ПРИ КРАМПИ В КРАКАТА *100табл., СУОНСЪН

ХОМЕОПАТИЧНА ФОРМУЛА ПРИ КРАМПИ В КРАКАТА *100табл., СУОНСЪН

Назад към Хранителни добавки
Арт.№: 87939 Добави в любими

Продуктът е неналичен

Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

СУОНСЪН ХОМЕОПАТИЧНА ФОРМУЛА ПРИ КРАМПИ В КРАКАТА таблетки * 100

Фармацевтична компания Swanson Health е създадена през 1969 г. Нейната мисия е да предложи на своите клиенти чисти и полезни за здравето продукти. Близо 50 години по-късно тя продължава да обновява и поддържа качеството на своите витамини и добавки. Предоставя решения, които помагат на хората да живеят здравословно и да се радват на своята жизненост във всяка възраст.

Иновациите на компанията се ръководят от своеобразен комплекс от клинични изследвания, научни иновации и традиционна утвърдена употреба на суровините. "Суонсън" вярва, че етикетирането на хранителните й добавки трябва да осъществява в пълна прозрачност, да бъде достъпно за всички и да е лесно за разбиране. Това, което е отпечатано на етикетите, е точно това, което ще откриете в продуктите.

Тестовете за чистота и потентност на витамините и добавките на "Swanson Health" започват от методите на извличане на съставките, продължават през целия производствен процес чак до появата им на пазара. Тези изпитвания многократно надвишават стандартите в индустрията, гарантирайки, че всеки продукт отговаря на конкретни качествени гаранции за чистота и сила. Апаратурата на Swanson е сертифицирана в съгласие с добрите производствени практики (GMP), а компанията доброволно участва в независими лабораторни тестове от трети страни. С помощта на Суонсън може да сте сигурни, че получавате най-чистите продукти със страхотен положителен ефект върху здравето.

Хомеопатията е ефективна и достъпна, благодарение на формулите "MediNatura", произведени по поръчка на д-р Барбара Хендел. Над 20 годишната клинична практика й дава знанията и опита да разработи и създаде уникални хомеопатични комбинации. "MediNatura" е вашето решение, ако сте избрали да разчитате на холистични лекарства от световна класа.

Редовната употреба на тази хомеопатична добавка на Swanson ще облекчи симптомите, съпътстващи спазмите и сковаността в мускулите. MediNatura „Leg Cramp” е формула, създадена от д-р Барбара Хендел. След повече от 20 години лечение на пациенти в Германия, използвайки комбинации от индивидуални хомеопатични препарати, тя разработва изключително ефективни и лесни за употреба продукти, които можете да използвате успешно сами.

Предимства от приема на продукта:

  • Хомеопатичен продукт, дело на д-р Барбара Хендел;
  • Облекчава болката и неприятната скованост, съпътстваща мускулните спазми;
  • съдържа Cinchona officinalis - Жълто хининово дърво, Gnaphalium polycephalum - Закръгленолистен смил, Veratrum album - Бяла чемерика.

Всяка таблетка от 300 мг съдържа: Cinchona officinalis 3X - жълто хининово дърво; Cuprum metallicum 6X – елементарен мед; Veratrum album 6X - бяла чемерика; Platinum metallicum 12X - платина; Magnesia phosphorica 4X - магнезиев фосфат; Gnaphalium polycephalum 6X - закръгленолистен смил; Hyoscyamus niger 12X - черен блян; Zincum valerianicum 12X - цинков изовалерат.

*X е хомеопатично разреждане.

Помощни вещества: Лактоза, Магнезиев стеарат.

Начин на употреба

  • Възрастни на 18 и повече години: приемайте по 1 таблетка сублингвално или до пълното й разтваряне в устата 2 до 3 пъти дневно или по указание на лекар.

Внимание: Продуктът е предназначен само за възрастни. Дръжте далече от деца. Ако симптомите продължават или се влошават, трябва да се консултирате със здравен специалист. Не приемайте при свръхчувствителност към някоя от съставките.

Не използвайте хранителната добавка, ако уплътнението на капачката е нарушено. Съхранявайте на хладно, тъмно и сухо място.

Опаковка: 100 таблетки.

Производител: Swanson Health Products, САЩ.

Коментари

Свързани продукти

ХОМЕОПАТИЧНА ФОРМУЛА ПРИ КРАМПИ В КРАКАТА *100табл., СУОНСЪН ХОМЕОПАТИЧНА ФОРМУЛА ПРИ КРАМПИ В КРАКАТА *100табл., СУОНСЪН