Назад  |   Начало  »  Здраве  »  Хранителни добавки  »  Swanson  »  ХОМЕОПАТИЧНА ФОРМУЛА ПРИ БОЛКИ В ГЪРБА *100табл., СУОНСЪН

ХОМЕОПАТИЧНА ФОРМУЛА ПРИ БОЛКИ В ГЪРБА *100табл., СУОНСЪН

Назад към Хранителни добавки
Арт.№: 87935 Добави в любими

Продуктът е неналичен

Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

СУОНСЪН ХОМЕОПАТИЧНА ФОРМУЛА ПРИ БОЛКИ В ГЪРБА таблетки *100

Фармацевтична компания Swanson Health е създадена през 1969 г. Нейната мисия е да предложи на своите клиенти чисти и полезни за здравето продукти. Близо 50 години по-късно тя продължава да обновява и поддържа качеството на своите витамини и добавки. Предоставя решения, които помагат на хората да живеят здравословно и да се радват на своята жизненост във всяка възраст.

Иновациите на компанията се ръководят от своеобразен комплекс от клинични изследвания, научни иновации и традиционна утвърдена употреба на суровините. "Суонсън" вярва, че етикетирането на хранителните й добавки трябва да осъществява в пълна прозрачност, да бъде достъпно за всички и да е лесно за разбиране. Това, което е отпечатано на етикетите, е точно това, което ще откриете в продуктите.

Тестовете за чистота и потентност на витамините и добавките на "Swanson Health" започват от методите на извличане на съставките, продължават през целия производствен процес чак до появата им на пазара. Тези изпитвания многократно надвишават стандартите в индустрията, гарантирайки, че всеки продукт отговаря на конкретни качествени гаранции за чистота и сила. Апаратурата на Swanson е сертифицирана в съгласие с добрите производствени практики (GMP), а компанията доброволно участва в независими лабораторни тестове от трети страни. С помощта на Суонсън може да сте сигурни, че получавате най-чистите продукти със страхотен положителен ефект върху здравето.

Хомеопатията е ефективна и достъпна, благодарение на формулите "MediNatura", произведени по поръчка на д-р Барбара Хендел. Над 20 годишната клинична практика й дава знанията и опита да разработи и създаде уникални хомеопатични комбинации. "MediNatura" е вашето решение, ако сте избрали да разчитате на холистични лекарства от световна класа.

Този хомеопатичен продукт на Swanson от серията "MediNatura" облекчава симптомите при болки и спазми в мускулите на гърба и рамената. Потушава болезнените усещания в тазобедрената става. Отразява се отлично при третиране на гореспоменатите неразположения.

Предимства от приема на продукта:

  • Хомеопатичен продукт, дело на д-р Барбара Хендел;
  • Облекчава сковаността и болките в гърба;

Всяка таблетка от 300 мг съдържа: Aesculus hippocastanum 6X – обикновен конски кестен; Colocynthis 6X – див пъпеш; Gnaphalium polycephalum 6X - закръгленолистен смил; Nux vomica 6X – стрихниново дърво; Bryonia 6X – дива тиква; Dulcamara 6X – червено кучешко грозде; Hypericum perforatum 6X - жълт кантарион; Rhus tox 12X – отровен бръшлян.

*X е хомеопатично разреждане.

Помощни вещества: Лактоза, Магнезиев стеарат.

Начин на употреба

  • Възрастни на 18 и повече години: приемайте по 1 таблетка сублингвално или до пълното й разтваряне в устата 2 до 3 пъти дневно или по указание на лекар.

Внимание: Продуктът е предназначен само за възрастни. Дръжте далече от деца. Ако симптомите продължават или се влошават, трябва да се консултирате със здравен специалист. Не приемайте при свръхчувствителност към някоя от съставките.

Не използвайте хранителната добавка, ако уплътнението на капачката е нарушено. Съхранявайте на хладно, тъмно и сухо място.

Опаковка: 100 таблетки.

Производител: Swanson Health Products, САЩ.

Коментари

Свързани продукти

ХОМЕОПАТИЧНА ФОРМУЛА ПРИ БОЛКИ В ГЪРБА *100табл., СУОНСЪН ХОМЕОПАТИЧНА ФОРМУЛА ПРИ БОЛКИ В ГЪРБА *100табл., СУОНСЪН