Назад  |   Начало  »  Здраве  »  Хранителни добавки  »  Swanson  »  ХОМЕОПАТИЧНА ФОРМУЛА ПРИ АРТРИТ *100табл., СУОНСЪН

ХОМЕОПАТИЧНА ФОРМУЛА ПРИ АРТРИТ *100табл., СУОНСЪН

Назад към Хранителни добавки
Арт.№: 87934 Добави в любими

Продуктът е неналичен

Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

СУОНСЪН ХОМЕОПАТИЧНА ФОРМУЛА ПРИ АРТРИТ таблетки * 100

Фармацевтична компания Swanson Health е създадена през 1969 г. Нейната мисия е да предложи на своите клиенти чисти и полезни за здравето продукти. Близо 50 години по-късно тя продължава да обновява и поддържа качеството на своите витамини и добавки. Предоставя решения, които помагат на хората да живеят здравословно и да се радват на своята жизненост във всяка възраст.

Иновациите на компанията се ръководят от своеобразен комплекс от клинични изследвания, научни иновации и традиционна утвърдена употреба на суровините. "Суонсън" вярва, че етикетирането на хранителните й добавки трябва да осъществява в пълна прозрачност, да бъде достъпно за всички и да е лесно за разбиране. Това, което е отпечатано на етикетите, е точно това, което ще откриете в продуктите.

Тестовете за чистота и потентност на витамините и добавките на "Swanson Health" започват от методите на извличане на съставките, продължават през целия производствен процес чак до появата им на пазара. Тези изпитвания многократно надвишават стандартите в индустрията, гарантирайки, че всеки продукт отговаря на конкретни качествени гаранции за чистота и сила. Апаратурата на Swanson е сертифицирана в съгласие с добрите производствени практики (GMP), а компанията доброволно участва в независими лабораторни тестове от трети страни. С помощта на Суонсън може да сте сигурни, че получавате най-чистите продукти със страхотен положителен ефект върху здравето.

Хомеопатията е ефективна и достъпна, благодарение на формулите "MediNatura", произведени по поръчка на д-р Барбара Хендел. Над 20 годишната клинична практика й дава знанията и опита да разработи и създаде уникални хомеопатични комбинации. "MediNatura" е вашето решение, ако сте избрали да разчитате на холистични лекарства от световна класа.

Хомеопатичната добавка ефективно облекчава мускулни, ревматоидни и костни болки, както и подуване и усещане за мравучкане в ставите. Съдържа арника, дива бяла тиква и дяволски нокът. Разработена е по поръчка на д-р Барбара Хендел.

Всяка таблетка от 300 мг съдържа: дива тиква (Bryonia) 4X, арника (Arnica montana) 6X, обикновен мразовец (Colchicum autumnale) 6X, кучешко грозде (Dulcamara) 6X, дяволски нокът (Harpagophytum) 6X, ледум палустре, (Ledum palustre - от сем. Ерикацея) 6X, жълт сибирски рододендрон (Rhododendron chrysanthum) 6X, черен оман (Symphytum officinale) 6X, отровен бръшлян (Rhus tox) 8X, 12Х, 30Х, калкареа карбоника (Calcarea carbonica) 12X, калкареа фосфорика (Calcarea phosphorica) 12Х, силиций 12X.

*X е хомеопатично разреждане.

Помощни вещества: Лактоза, Магнезиев стеарат.

Начин на употреба

  • Възрастни на 18 и повече години: приемайте по 1 таблетка сублингвално или до пълното й разтваряне в устата 2 до 3 пъти дневно или по указание на лекар.

Внимание: Продуктът е предназначен само за възрастни. Дръжте далече от деца. Ако симптомите продължават или се влошават, трябва да се консултирате със здравен специалист. Не приемайте при свръхчувствителност към някоя от съставките.

Не използвайте хранителната добавка, ако уплътнението на капачката е нарушено. Съхранявайте на хладно, тъмно и сухо място.

Опаковка: 100 таблетки.

Производител: Swanson Health Products, САЩ.

Коментари

Свързани продукти

ХОМЕОПАТИЧНА ФОРМУЛА ПРИ АРТРИТ *100табл., СУОНСЪН ХОМЕОПАТИЧНА ФОРМУЛА ПРИ АРТРИТ *100табл., СУОНСЪН