Назад  |   Начало  »  Книги  »  Книги за алтернативно лечение  »  СРЕБЪРНО ЗВЪНЧЕ  »  ХОЛИСТИЧНИ ЗДРАВНИ ТАЙНИ ЗА ЖЕНИ – Д-Р МАРК АТКИНСЪН, СРЕБЪРНО ЗВЪНЧЕ

ХОЛИСТИЧНИ ЗДРАВНИ ТАЙНИ ЗА ЖЕНИ – Д-Р МАРК АТКИНСЪН, СРЕБЪРНО ЗВЪНЧЕ

Назад към Книги за алтернативно лечение
Арт.№: 217 Добави в любими
25.00 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

Холистични здравни тайни за жени – Д-р Марк Аткинсън
Открий своята уникална пътека към лечение, здраве и щастие

ISBN: 9789548416153
Година на издаване: 2014
Език: български
Корици: меки
Страници: 440

Повечето представителки на нежния пол усещат инстинктивно, че поддържането на добро здраве е много повече от приемането на хапчета. В тази прекрасна книга д-р Марк Аткинсън споделя това разбиране като ни представя интересен подход – комбинация от природна, конвенционална медицина и само помощ. „Холистични здравни тайни за жени” предлага решение за най-важните проблемни на благополучието и здравето на съвременните представителки на нежния пол.
Книгата е достъпна за разбиране и ползване, има силата да вдъхновява. Тук ще откриете:
• Интегративна програма за лекуване на често срещани оплаквания като затлъстяване, проблеми с менструацията, менопауза, депресия, тревожност, сърдечно-съдови заболявания и др.
• Въпросници, които ще ви помогнат да установите корените на проблемите си и скритите пречки по пътя към изживяване на пълния ви потенциал.
Без значение дали се нуждаете от съвет за конкретно заболяване или просто искате да подобрите емоционалното и физическото си благосъстояние, тази книга ще ви е верен помощник в трансформацията на здравето и живота ви!

Коментари

Свързани продукти

ХОЛИСТИЧНИ ЗДРАВНИ ТАЙНИ ЗА ЖЕНИ – Д-Р МАРК АТКИНСЪН, СРЕБЪРНО ЗВЪНЧЕ ХОЛИСТИЧНИ ЗДРАВНИ ТАЙНИ ЗА ЖЕНИ – Д-Р МАРК АТКИНСЪН, СРЕБЪРНО ЗВЪНЧЕ
25.00 лв