Назад  |   Начало  »  Здраве  »  Медицински изделия  »  CEUMED  »  ХЕДРИН ПРОТЕКТ & ГОУ СПРЕЙ - за превантивно третиране срещу появата на въшки по главата, CEUMED

ХЕДРИН ПРОТЕКТ & ГОУ СПРЕЙ - за превантивно третиране срещу появата на въшки по главата, CEUMED

Назад към Медицински изделия
Арт.№: 5870 Добави в любими
16.65 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 5.0/5 на базата на 1 оценка

Информация

Хедрин Протект & Гоу – спрей х 120 милилитра


Действие: Ефективен и клинично доказан спрей, за превантивно третиране срещу появата на въшки по главата.

  • Балсам на водна основа , който е лесен за употреба и може да бъде нанасян върху суха или мокра коса.
  • Нарушава жизнения цикъл на въшките, предотвратява заразяване.
  • Нанасяйте след всяко измиване на косата или минимум 2 пъти в седмицата.

Ефективност: Този продукт не съдържа никакви химично или биологично активни химикали. Активната му съставка е активдиол, която не реагира с кожата. В следствие на това той е щадящ към скалпа. Акдивдиол действа физически срещу въшките – причинява им смърт от дехидратиране. Активдиол се използва за активно третиране в концентрация 5%, и превантивно в концентрация от 1%.
Продуктите на Хедрин не съдържат разтворители, които могат да причинят проблеми при хора страдащи от астма. Продуктът заразява напълно паразита, прониквайки в неговата дихателна система и го задушава. Така шансовете за успех на лечението са многократно повишени.

Сигурност: Не съдържа биологично и химично активни химикали. Може да се използва от 6 месечна възраст. Всички съставки използвани в Хедрин са били използвани в състава на различни козметични продукти в продължение на много години и са показали добра поносимост към тях. Съдържанието на всички препарати е патентовано и доказало своята висока ефективност в убиването на въшките, развили резистентност към традиционните вече лечения с пестициди.

Децата се заразяват с въшки изключително лесно. Сега активното предпазване е възможно само с няколко напръсквания върху главата на детето. Този клинично доказан продукт ефикасно предпазва от въшки. Използвайте Хедрин Протект при всички видове социални дейности на вашето дете – посещение на училище, детска градина, занимални, детски кътове, преспиване в дома на приятел и други.

Състав: Октан 1,2-диол 1% w/w /Activdiol/, PEG-6 априлови/капринови глицериди, PEG-12 диметикон, карбомер, натриев хидраксид, аромат /съдържа лимонен/, вода.

Начин на употреба: Като част от обичайната хигиена на косата след всяко измиване или минимум 2 пъти в седмицата. Не се нуждае от изплакване.

Върху влажна коса: Напръскайте спрея след като добре сте подсушили косата с кърпа и разрешете добре косата.

Суха коса: Само напръскайте и разрешете добре косата.

Внимание: Избягвайте вдишване на спрея, както и впръскване към лицето и очите.
Да не се използва при чувствителност към някоя от съставките. Ако се появи обрив по кожата или други признаци за алергия, то спрете употребата и се обърнете към лекар.
Да не се прилага върху наранена кожа.
При случайно попадане в очите изплакнете с обилно количество вода, ако раздразнението продължи , консултирайте се с лекар.
Спреят не съдържа летливи вещества. Въпреки това трябва да се спазват обичайните мерки за безопасност; винаги пазете косата от огън.

Опаковка 120 мл.

Произход: Великобритания

Коментари

Свързани продукти

ХЕДРИН ПРОТЕКТ & ГОУ СПРЕЙ - за превантивно третиране срещу появата на въшки по главата, CEUMED ХЕДРИН ПРОТЕКТ & ГОУ СПРЕЙ - за превантивно третиране срещу появата на въшки по главата, CEUMED
16.65 лв