Назад  |   Начало  »  Здраве  »  Медицински изделия  »  CEUMED  »  ХЕДРИН ЛИКУИД ГЕЛ - убива въшките и техните яйца - 100 мл., CEUMED

ХЕДРИН ЛИКУИД ГЕЛ - убива въшките и техните яйца - 100 мл., CEUMED

Назад към Медицински изделия
Арт.№: 5869 Добави в любими
14.70 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

Хидрин Ликуид Гел - 100 милилитра

Продукта действа много бързо, само в рамките на 15 минути.

  • Клинично е доказано, че само с едно нанасяне убива въшките и техните яйце.
  • Изключително бързото действие съкращава времето за лечение.
  • Съдържа Penetrol, който спомага за проникването в яйцето на въшката.

Действие: Препарата не съдържа химикали, действащи на биологично или химично ниво и е предназначен специално за убиване на въшки. Лечението с химични препарати в много случаи не е ефективно, тъй като въшките придобиват резистентност към химикалите. Активната съставка на продукта е Диметикон, която не реагира по никакъв начин с кожата. Диметикон отстранява въшките ефективно, тъй като действа физически. Покрива паразита, прониква в дихателната му система и го задушава. Спрея няма аромат и е безцветен. Не взаимодейства с кожата на главата и може да се използва дори при бебета на възраст над 6 месеца. Освен това спрея не съдържа разтворители, които причиняват проблеми, при хора страдащи от астма. Продукта е 100% ефективен при еднократна употреба и то само за 15 минути! Освен въшките унищожава и техните гниди.

Начин на употреба: Преди употреба разклатете добре флакона. След това покрийте ременете с кърпа и нанесете достатъчно количество от препарата. След като нанесете гела трябва да го разнесете равномерно от корена до върха на косъма, посредством гребен или с помощта на пръстите. Оставете препарата да подейства за минимум 15 минути. След това преди да измиете косата нанесете първо шампоана. Препарата не поема вода, затова се измива много по-лесно, когато шампоана се нанесе предварително. Имайте в предвид, че гела съдържа вещество против пяна и шампоана няма да се пени, както обикновено. След като нанесете обилно и навсякъде шампоана можете да изплакнете косата с вода.

Начин на съхранение: Да се съхранява на тъмно, сухо и недостъпно за деца място, при нормална стайна температура.

Внимание:
Да не се употребява от деца под 6 месеца.
Да не се прилага върху наранена и раздразнена кожа.
Да не се употребява при чувствителност към някоя от съставките.
Пазете от контакт с очите, при случайно попадение изплакнете с обилно количество вода. Ако раздразнението продължи измийте кожата с вода и мек сапун и потърсете лекарска помощ.
Не използвайте Хедрин при поява на кожни обриви или други признаци на алергия.
В случай на поглъщане незабавно потърсете лекарска помощ, като не забравяте да вземете с вас опаковката, за да знае доктора какви вещества са погълнати.

Опаковка: 100 мл

Произход: Великобритания

Коментари

Свързани продукти

ХЕДРИН ЛИКУИД ГЕЛ - убива въшките и техните яйца - 100 мл., CEUMED ХЕДРИН ЛИКУИД ГЕЛ - убива въшките и техните яйца - 100 мл., CEUMED
14.70 лв