Назад  |   Начало  »  Материя  »  Фигури от естествени камъни  »  DEVA GRAM  »  ФЪН ШУЙ ФИГУРКА БУДА ОТ КАРНЕОЛ – отваря вратите напред и поддържа високите вибрации на Любовта, DevaGram

ФЪН ШУЙ ФИГУРКА БУДА ОТ КАРНЕОЛ – отваря вратите напред и поддържа високите вибрации на Любовта, DevaGram

Назад към Фигури от естествени камъни
Арт.№: 5487 Добави в любими
39.60 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

Фън Шуй фигурка Буда от Карнеол - поддържа високи вибрации и дава импулс да следваме интуицията си

Дължина: 3,5 см

Карнеолът помага на човек да осъзнае вътрешния си Аз и повишава концентрацията. Подобрява самочувствието и действа като ускорител за успешна кариера. Стимулира концентрацията и усилва паметта. Балансира творческите и организационните способности. Отваря вратите напред и дава импулс да следваме интуицията си.

Буда е символ на доброта, хармония, себеизрастване и разбирателство. В буквален превод означава „Просветленият”. Фигурата на Буда излъчва хармония, душевен мир и спокойствие.

Поставена в дома тя ще ви помогне да цените повече хората около вас, да поддържате високите вибрации на Любовта и да се радвате на малките неща в живота.

Коментари

Свързани продукти

ФЪН ШУЙ ФИГУРКА БУДА ОТ КАРНЕОЛ – отваря вратите напред и поддържа високите вибрации на Любовта, DevaGram ФЪН ШУЙ ФИГУРКА БУДА ОТ КАРНЕОЛ – отваря вратите напред и поддържа високите вибрации на Любовта, DevaGram
39.60 лв