Назад  |   Начало  »  Книги  »  Книги за Фън Шуй  »  ИЗДАТЕЛСТВО АРАТРОН  »  ФЪН ШУЙ: ПРАКТИЧЕСКИ ОСНОВИ - ЛИЛИАН ТУ

ФЪН ШУЙ: ПРАКТИЧЕСКИ ОСНОВИ - ЛИЛИАН ТУ

Назад към Книги за Фън Шуй
Арт.№: 728 Добави в любими

Продуктът е неналичен

Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

Фън Шуй: Практически основи - Стъпка по стъпка към подобряване на вашите взаимоотношения, здраве и просперитет - Лилиан Ту

ISBN: 9546261939
Година на издаване: 2003
Език: български
Корици: меки
Страници: 304

Древната наука Фън Шуй ни учи как да живеем в равновесие и хармония, за да се радваме на късмет и щастие. Това е техника за подредба на заобикалящата ни среда и аранжиране на мебелите на жилищното пространство. Фън Шуй има една основна цел и тя е впрягането на мистериозните метафизични сили, които се намират навсякъде около нас. Тези сили носят наименованието Ци и се свързват с космическото дихание на дракона. Вековната традиция Фън Шуй се стреми хората хората да бъдат заобиколени от Ци. Смята се, че дом който е подреден така, че да генерира максимално количество Ци, ще бъде изпълнен с късмет и щастие. Освен това този късмет е много траен и се предава в семейството в продължение на поне 5 поколения.

Тази книга ще ви научи как да използвате Фън Шуй и да се възползвате от положителните енергии, които се намират в заобикалящата среда. Направите ли го ще се наслаждавате на един по-богат, по-добър, по-щастлив и по-здрав живот.

 

Коментари

Свързани продукти

ФЪН ШУЙ: ПРАКТИЧЕСКИ ОСНОВИ - ЛИЛИАН ТУ ФЪН ШУЙ: ПРАКТИЧЕСКИ ОСНОВИ - ЛИЛИАН ТУ