Назад  |   Начало  »  Материя  »  Фигури от естествени камъни  »  DEVA GRAM  »  ФЪН ШУЙ ДРЪВЧЕ НА ЩАСТИЕТО С АМЕТИСТ И РОЗОВ КВАРЦ – насочва към вътрешната сетивност и активира енергията на любовта

ФЪН ШУЙ ДРЪВЧЕ НА ЩАСТИЕТО С АМЕТИСТ И РОЗОВ КВАРЦ – насочва към вътрешната сетивност и активира енергията на любовта

Назад към Фигури от естествени камъни
Арт.№: 4080 Добави в любими

Продуктът е неналичен

Рейтинг: 4.0/5 на базата на 1 оценка

Информация

Фън Шуй дръвче на щастието с Аметист и Розов Кварц - носи късмет и помага да намерим хармония

Височина: 23 см.
Ширина:
24 см.

Аметистът съчетава в себе си силата на копнежа и вярата. Насочва човек дълбоко към неговата вътрешна сетивност. Подпомага активирането на епифизата (третото око), насочва към трезви решения, поемайки курса към успеха и носи кристално чиста яснота. Акцентира върху шеста чакра Аджна.

Енергията на розовия кварц позволява на онова, което е нежно, красиво и очарователно да разцъфти в нас като роза. Това развива нашата духовност и ни доближава до същността на любовта. Енергията на розовия кварц освобождава взаимоотношенията и партньорствата от потискащите вибрации и насочва към съзидателните връзки, създаващи красота. Помага ни да развием силата и скромността си в самоувереност и да намерим хармония.

Известен като „камъкът на любовта”, розовият кварц активира енергията на чистата любов на сърцето. Тя е освободена от всички човешки зависимости, очаквания и ограничения.

Коментари

Свързани продукти

ФЪН ШУЙ ДРЪВЧЕ НА ЩАСТИЕТО С АМЕТИСТ И РОЗОВ КВАРЦ – насочва към вътрешната сетивност и активира енергията на любовта ФЪН ШУЙ ДРЪВЧЕ НА ЩАСТИЕТО С АМЕТИСТ И РОЗОВ КВАРЦ – насочва към вътрешната сетивност и активира енергията на любовта