Назад  |   Начало  »  Здраве  »  Хранителни добавки  »  ZONAPHARM  »  ФЕМИМОДЕЛ капсули 475 мг * 40 ЗА ОТСЛАБВАНЕ ЗА ЖЕНИ ЗОНАФАРМ

ФЕМИМОДЕЛ капсули 475 мг * 40 ЗА ОТСЛАБВАНЕ ЗА ЖЕНИ ЗОНАФАРМ

Назад към Хранителни добавки
Арт.№: 136533 Добави в любими
19.10 лв
бр. Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

ФЕМИМОДЕЛ капсули 475 мг * 40 ЗА ОТСЛАБВАНЕ ЗА ЖЕНИ ЗОНАФАРМ

 • Хранителна добавка в твърди желатинови капсули

Всяка капсула съдържа следните природни суровини под формата на сухи екстракти:

 • Гарциния Камбоджия (Garcinia cambogia) - 200 mg;
 • Глухарче - корени (Rad. Tаrаxci) - 45 mg;
 • Хвощ – стръкове (Hb. Equiseti) - 40 mg;
 • Маточина - листа (Fol. Melissae) - 40 mg;
 • Келп (Fusuc vesiculosus) - 20 mg;
 • Азиатска центела (Centella asiatica) - 30 mg;
 • Калциев цитрат(Calcium citrate) - 100 mg.

Съдържание на екстракта:
Калиево/калциева (ниско натриева) сол на (-) хидроксилимонена киселина/ (-) –Hydroxycitric Acid Content/ - 50 %, дъбилни вещества, сапонини, флавоноиди, полизахариди, минерални соли.

Действие:

Продуктът е комплексен активизатор на обмяната на веществата, който заедно с това допринася многостранно за доброто здраве и самочувствие на жената във всяка една нейна възраст. Гарцинията съдейства за намаляване чувството на глад и повишаване по метаболитен път с около 10% изгарянето на мазнините. Екстрактът от кафяви водорасли (келп) подкрепя дейността на щитовидната жлеза - основа на вътреклетъчното дишане. Азиатската центела уравновесява мозъчните функционални процеси, допринасяйки за намаляване чувството на глад и също подобрява кръвообращението. Глухарчето е източник на биологичноактивни съставки, подкрепящи регулирането на обменните процеси в организма, а също така и функциите на черния дроб и червата, свързани с елиминирането на токсини. Маточината спомага за снижаване на стресовото ниво, с което хармонизира функциите на организма на централно равнище. Калциевият цитрат (органична, пълно усвояема форма на калций) помага за релаксиране, подкрепя активизирането на липазата (ензим, разграждащ мазнините) и подобрява костната структура (която е претоварена при наднормени килограми). Хвощът също укрепва структурата на костите, ноктите и косата, помага за освобождаването на организма от тежки метали и други токсини и подобрява структурата на съединителната тъкан. Концентрираните екстракти от природни продукти са естествен източник също и на ценни витамини, минерали и антиоксиданти, които допълват и усилват вече изброените въздействия върху организма.

Начин на приложение:
Цялостният биоактивен комплекс във „Фемимодел” съдейства за:

 • Намаляване натрупването на общите масти по тялото;
 • Подобряване на хормоналните функции и обмяната на веществата, особено у жените в преходни възрасти (пубертет и климакс)
 • Изграждане на здрава костна, мускулна и съединителна тъкан, вкл. при системни физически натоварвания;
 • Допълващо повлияване на целулит, мастната инфилтрация (стеатоза) на черния дроб и нормализиране функциите и обема на сърдечните, мозъчните или други кръвоносни съдове.

Препоръчителна дневна доза:

 • Една капсула на ден, сутрин преди хранене, с около 100 мл. течност.
 • За постигане на бърз ефект - два пъти по 1 капсула, сутрин и вечер на гладно, с около 100 мл. течност, заедно с приложената схема и хранителен режим.

ВАЖНО!
Всеки 7-ми, 14-ти, 21-ви и т.н. ден от приема!

Увеличаване приема на „Фемимодел” с една капсула! 

 • при режим 1 капсула на ден – на 2 капсули /сутрин и вечер/
 • при режим 2 капсули на ден – на 3 капсули /сутрин, обед и вечер/

Да не се превишава препоръчаната доза! В останалите дни се приема по една или две капсули, съгласно избрания от Вас режим.

ВНИМАНИЕ:
Увеличаването на приема с една капсула се отнася само за конкретния ден - 7-ми ден, 14-ти ден, 21-ви ден и т.н.

Продължителност на приема:

Минимално, за постигане на ефект – 20 дни. В повечето случаи е препоръчително повтарянето на този курс, до повлияване (постигане на резултати). На всеки последователно приети без прекъсване 80 бр. капсули (две кутии) се прави 10 дни почивка.

Противопоказания :
В препоръчаните дози не са установени.

Препаратът няма пристрастяващо действие. По общи съображения не би следвало да се употребява без медицинско наблюдение от бременни и кърмещи жени, и от деца под 10-годишна възраст.

Съхранение:
На хладно, проветриво, недостъпно за малки деца, защитено от пряка слънчева светлина място, при температура 5-25ºС, в оригинална опаковка.

Опаковка: 475 mg x 40 caps.

Производител: Зонафарм ООД, България.

Коментари

Свързани продукти

ФЕМИМОДЕЛ капсули 475 мг * 40 ЗА ОТСЛАБВАНЕ ЗА ЖЕНИ ЗОНАФАРМ ФЕМИМОДЕЛ капсули 475 мг * 40 ЗА ОТСЛАБВАНЕ ЗА ЖЕНИ ЗОНАФАРМ
19.10 лв