Назад  |   Начало  »  Книги  »  Художествена литература  »  СИЕЛА  »  ФАБРИКА ЗА ИСТИНА - КОУДИ МАКФЕЙДЪН

ФАБРИКА ЗА ИСТИНА - КОУДИ МАКФЕЙДЪН

Назад към Художествена литература
Арт.№: 128999 Добави в любими
18.90 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

ФАБРИКА ЗА ИСТИНА - КОУДИ МАКФЕЙДЪН - СИЕЛА

Белязаната Смоуки Барет има надежда да намери спокойствие и да се наслади на сигурността да има мъж до себе си след редица кошмари. Но бедите се завръщат с пълна сила и садистичен размах.
Три къщи на съседи са пълни с трупове. Три семейства са срещнали ужасяваща участ само за една вечер. Но всъщност истинския ужас е под тях - подземен музей на смъртта, склад на свидетелства на жестокост и извратено удоволствие от причиняване на болка. Огромният заговор е много добре обмислен. Откриването на музея е свързано с редица крайни събития, които са опасни за живота и здравия разум на Смоуки и неговия екип. Много бързо те разбират, че всичко, макар и страховито, е било само прелюдия.
Вече не се преследват отделни серийни убийци. На хоризонта излиза цяла шайка зверове, които много време са задоволявали безнаказано мрачните си страсти. В социалните мрежи излизат внимателно режисирани клипове, които са пуснати с цел показване на тези хищници, които не се страхуват от нищо, дори да посегнат на близките на преследвачите си. Не са неуязвими и недосегаеми.
Започва най-голямата игра на живот и смърт. Залогът е цяла нация, скована в ужас, милиони свидетели на садизма на властелините на мъченията.

Коуди Уолтън Макфейдън е роден във Форт Уърт, САЩ през 1968 година. Детството му е преминало в мизерия. Основното му развлечение по това време са книгите. Когато той е на 10 години, неговото семейство замогва и преминава към средната класа. На 16 години започва да се занимава със социална дейност, с групи за самоподпомагане и консултиране на наркозависими. След това работи в областта на строителството и озеленяването. Занимава се с дизайн на уеб сайтове и управление. Основава компания за разработване на видео игри. На 35 години започва неговата писателска кариера. През 2005 година е публикуван първият му трилър "Човекът сянка".

Издателство: Сиела
Автор: Коуди Макфейдън
Година на издаване: 2020
Корица: мека
Страници: 492
Формат: 60/90/16
ISBN: 9789542832034

Коментари

Свързани продукти

ФАБРИКА ЗА ИСТИНА - КОУДИ МАКФЕЙДЪН ФАБРИКА ЗА ИСТИНА - КОУДИ МАКФЕЙДЪН
18.90 лв