Назад  |   Начало  »  Книги  »  Книги за окултизъм  »  ИК ХЕРМЕС  »  У ДОМА ПРИ БОГА /ТОМ 3/ - НИЙЛ УОЛШ - ХЕРМЕС

У ДОМА ПРИ БОГА /ТОМ 3/ - НИЙЛ УОЛШ - ХЕРМЕС

Назад към Книги за окултизъм
Арт.№: 95346 Добави в любими
29.95 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
В наличност! Бърза доставка! За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

У ДОМА ПРИ БОГА /ТОМ 3/ - НИЙЛ УОЛШ - ХЕРМЕС

Нийл Уолш получава световно признание с творбата си „Разговори с Бога“, написана под формата на диалог с Господ. Книгата е преведена на повече от 30 езика. Уолш е автор на още над 20-тина творби на духовна тематика, които се радват на нестихващ интерес от страна на читателите.
Преди да стане известен, Уолш преживява поредица от съкрушителни удари както в професионален, така и в личен план. Домът, заедно с всичките му вещи, са унищожени от пожар. Банкрутира, бракът му се проваля, а самият той е със сериозни контузии след автомобилна катастрофа. След възстановяването си, Уолш се оказва сам и безработен. Даже известно време живее като бездомник.
Уплашен и отчаян, Уолш пише гневно писмо до Бога, който, според него, е Главният виновник за всичките му несгоди. За негово огромно удивление, получава отговор на яростната си тирада.
Книгите на Уолш се превръщат в извор на вдъхновение и утеха за множество хора в целия свят. Настоящият 3-ти том съдържа последните 3 заглавия от необикновения диалог на автора с Господ: „Бог на утрешния ден“, „Нови откровения“ и „У дома при Бога“. На преден план са поставени най-наболелите проблеми на човечеството, а също така и един духовен поглед за разрешаването им. За да открием пътя към Новия Свят, първо трябва да променим съзнанието си.

Издателство: Хермес.
ISBN: 9789542614982
Страници: 672.
Тегло: 0.9200 кг.
Размери: 17 х 24 см.
Година: 2015.
Цветност: черно / бяла.
Корица: твърда.
Език: български.

Коментари

Свързани продукти

У ДОМА ПРИ БОГА /ТОМ 3/ - НИЙЛ УОЛШ - ХЕРМЕС У ДОМА ПРИ БОГА /ТОМ 3/ - НИЙЛ УОЛШ - ХЕРМЕС
29.95 лв