Назад  |   Начало  »  Книги  »  Художествена литература  »  СИЕЛА  »  УЧЕНИЕТО НА ДОН ХУАН - КАРЛОС КАСТАНЕДА - СИЕЛА

УЧЕНИЕТО НА ДОН ХУАН - КАРЛОС КАСТАНЕДА - СИЕЛА

Назад към Художествена литература
Арт.№: 142439 Добави в любими
17.00 лв
бр. Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

УЧЕНИЕТО НА ДОН ХУАН - КАРЛОС КАСТАНЕДА - СИЕЛА

Срещите на Кастанеда с Дон Хуан

"За мен има само пътуване по пътища, които имат сърце. По всеки път, който има сърце. По него аз пътувам и единственото предизвикателство, което си струва, е да измина неговата пълна дължина. Там аз пътувам и гледам, гледам, останал без дъх."
Дон Хуан

Съществуват ли светове отвъд този? Има ли същества, за които не е нужна материална обвивка, за да ни повлияят, променят, да ни заредят със сили и да ни покажат, недостъпно по законите на нашия разум и по пътищата на съвременния човек, ново познание?

Животът на студента по антропология Карлос Кастанеда се променя през 1961 година, когато се среща с магьосник от племето яки. Авторът подхожда към Дон Хуан първоначално с недоверие към свръхестественото и строго научно, но в същото време и с голямо любопитство към фолклорното богатство, което старият индианец пази и което може да бъде изгубено завинаги, ако не бъде подробно описано.
Бързо обаче срещите на Кастанеда с Дон Хуан се превръщат в нещо повече от антропологическо проучване. Те прерастват в пътувания отвъд този свят и авторът осъзнава, че не са единствени законите на неговия разум, по които човек може да възприема света, а отвъд тях го чака невъобразимо, огромно богатство, сила и познание.

"Учението на Дон Хуан" е книга, която е променила начина на мислене и живота на поколения и повлияла на развитието на ню ейдж философията, като разкрива пътища и хоризонти, по които модерният човек едва ли би поел без наставленията на Кастанеда.


Автор: Карлос Кастанеда
Година на издадаване: 2021
Издателство: Сиела
Корица: Мека
Страници: 284
Тегло: 300 г
ISBN: 9789542835080
Формат: 14,3 x 21
Език: Български

Коментари

Свързани продукти

УЧЕНИЕТО НА ДОН ХУАН - КАРЛОС КАСТАНЕДА - СИЕЛА УЧЕНИЕТО НА ДОН ХУАН - КАРЛОС КАСТАНЕДА - СИЕЛА
17.00 лв