Назад  |   Начало  »  Книги  »  Книги за алтернативно лечение  »  ИЗДАТЕЛСТВО АРАТРОН  »  УЧЕБНИК ПО АЮРВЕДА - Д-Р ВАСАНТ ЛАД

УЧЕБНИК ПО АЮРВЕДА - Д-Р ВАСАНТ ЛАД

Назад към Книги за алтернативно лечение
Арт.№: 5931 Добави в любими
25.00 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

Учебник по Аюрведа – Основни принципи – Д-р Васант Лад

ISBN: 9789546264411
Година на издаване: 2016
Език: български
Корици: меки
Страници: 386

Аюрведа е индийска лечебна система на повече от 5000 години. Според Аюрведа живота е една цялост между дух, ум и тяло, които са част от Космическото съзнание, обгръщащо цялото Сътворение. Основната цел на Аюрведа е да поддържа човешкото здраве и дълголетие. Аюрведа съчетава по уникален начин редица здравни дисциплини, за да се подпомогне лечението на всеки един индивид. В съвременния динамичен свят все повече хора се обръщат към Аюрведа, която с помощта на хранителен режим, природни средства и диагностика излекува цялостно организма, а не само отделен орган или система.

Книгата е създадена по практики и лекции на д-р Васант Лад се съдържа философията и основните принципи на Аюрведа, клиничната оценка на здравето и болестта и начини за третиране на заболяванията. Книгата е написана на разбираем език за западната аудитория и целта и е все повече хора да се възползват от мъдростта и знанията на тази древна наука.

Коментари

Свързани продукти

УЧЕБНИК ПО АЮРВЕДА - Д-Р ВАСАНТ ЛАД УЧЕБНИК ПО АЮРВЕДА - Д-Р ВАСАНТ ЛАД
25.00 лв