Назад  |   Начало  »  Пособия  »  Хуманна Отбрана и Защита - пособия  »  Хуманна защита от гризачи, змии  »  Concept Research  »  УРЕД УЛТРАЗВУКОВ PEST CONTROLER ПРОТИВ МИШКИ И ПЛЪХОВЕ 92 кв.м.

УРЕД УЛТРАЗВУКОВ PEST CONTROLER ПРОТИВ МИШКИ И ПЛЪХОВЕ 92 кв.м.

Назад към Хуманна защита от гризачи, змии
Арт.№: 96302 Добави в любими
58.80 лв
бр. Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

УРЕД УЛТРАЗВУКОВ PEST CONTROLER ПРОТИВ МИШКИ И ПЛЪХОВЕ 92 кв.м.

Инструкции за употреба:
Ултразвуковият уред PESTcontroller е създаден за защита на затворени помещения (включително градински бараки, външни постройки и т.н.) чрез използване на ултразвукова технология, която отблъсква мишки и други гризачи. Вследствие на това те избягват защитените зони. Действието на уреда не е осезаемо за хората. PESTcontroller използва една 9V алкална батерия, която издържа приблизително 6 месеца.

Поставяне на батерията:
Завъртете задната страна на уреда по посока, обратна на часовниковата стрелка и отворете. Прикрепете батерията към клемата и затворете устройството. Червената лампичка в горната част ще примигва на всеки 6-8 секунди, за да Ви информира, че уредът работи правилно. Когато лампичката спре да мига, подменете батерията.
Времето, необходимо за да изчистите Вашия дом от мишките, ще зависи от степента на наличното нахлуване. Обикновено ефектът ще се види в рамките на две седмици, но в по-сериозни случаи това може да отнеме от 4 до 6 седмици.
PESTcontroller трябва да бъде оставен включен по всяко време, не само през нощта, или само през деня.

Къде да разположите устройството
Поставете устройството на пода върху отворена или под работна повърхност. В случай, че няма налично подходящо пространство на пода, уредът може да бъде закачен с помощта на винт, монтиран върху стената, като се използва отвора на гърба на му.

PESTcontroller е устройство за закрити помещения, което може да защищава до 92 кв. м. в незатворено пространство.
Ако Ви се налага да предпазвате по-голяма площ или затворено пространство, препоръчително е да използвате по едно устройство за помещение, в което е необходима защита, защото ултразвуковите вълни не преминават през стени, тавани или подове.

Гаранция: 2 години.

Произведител: Concept Research, Великобритания.

Коментари

Свързани продукти

УРЕД УЛТРАЗВУКОВ PEST CONTROLER ПРОТИВ МИШКИ И ПЛЪХОВЕ 92 кв.м. УРЕД УЛТРАЗВУКОВ PEST CONTROLER ПРОТИВ МИШКИ И ПЛЪХОВЕ 92 кв.м.
58.80 лв