Назад  |   Начало  »  Книги  »  Книги за приложна психология  »  ИЗДАТЕЛСТВО АРАТРОН  »  УМЪТ - ЛЕЧИТЕЛ НА ТЯЛОТО - АРИЕЛ ЕСЕКС

УМЪТ - ЛЕЧИТЕЛ НА ТЯЛОТО - АРИЕЛ ЕСЕКС

Назад към Книги за приложна психология
Арт.№: 4863 Добави в любими
16.00 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

Умът - лечител на тялото – Изборите, които лекуват и изграждат устойчивост – Ариел Есекс

ISBN: 9789546264329
Година на издаване: 2015
Език: български
Корици: меки
Страници: 307

Когато авторката на книгата Ариел Есекс разбира, че има тумор в мозъка тя отказва оперативна намеса и решава да се справи със сериозния здравословен проблем като премахне всички стресиращи фактори от живота си. Успява на възстанови вътрешния си мир и да разпръсне негативните мисли, използвайки практическа психология на невро-лингвистичното програмиране (НЛП). По дългия път към изцелението авторката изучава задълбочено алтернативни техники за лечение и новаторски научни изследвания. По този начин тя разработва стратегия, която може да се приложи за всеки човек и той да участва в собственото си изцеление.

В книгата ще намерите отговорите на няколко много важни въпроса: Как да се измъкна от всичко това и да му попреча да се случи отново? Как да направя чудо, когато най-много ми е необходимо? Как да простя и да забравя непростимото? Как можа да ми се случи всичко това и защо точно сега? Как мога да реша този проблем и да се избавя веднага от него? Как е възможно моите мисли да имат нещо общо с всичко това?

Тук ще разберете как с помощта на положителни утвърждения, практически насоки, техники и медитации всеки сам може да открие пътя към изцелението и да сложи началото на един нов живот, пълен с удовлетворение и свобода.

Коментари

Свързани продукти

УМЪТ - ЛЕЧИТЕЛ НА ТЯЛОТО - АРИЕЛ ЕСЕКС УМЪТ - ЛЕЧИТЕЛ НА ТЯЛОТО - АРИЕЛ ЕСЕКС
16.00 лв