Назад  |   Начало  »  Пособия  »  Хуманна Отбрана и Защита - пособия  »  Хуманна защита от гризачи, змии  »  BRIGHTER IMAGE LTD.  »  УЛТРАЗВУКОВ ЕЛЕКТРОНЕН АПАРАТ ЗА ГРИЗАЧИ И ПЪЛЗЯЩИ НАСЕКОМИ SLIMLINE 1000 / STOP - 93

УЛТРАЗВУКОВ ЕЛЕКТРОНЕН АПАРАТ ЗА ГРИЗАЧИ И ПЪЛЗЯЩИ НАСЕКОМИ SLIMLINE 1000 / STOP - 93

Назад към Хуманна защита от гризачи, змии
Арт.№: 96287 Добави в любими
30.00 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
В наличност За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Инфо за УЛТРАЗВУКОВ ЕЛЕКТРОНЕН АПАРАТ ЗА ГРИЗАЧИ И ПЪЛЗЯЩИ НАСЕКОМИ SLIMLINE 1000 / STOP - 93

УЛТРАЗВУКОВ ЕЛЕКТРОНЕН АПАРАТ ЗА ГРИЗАЧИ И ПЪЛЗЯЩИ НАСЕКОМИ “SLIMLINE 1000/STOP-93"

Ултразвуков електронен апарат “SLIMLINE 1000” - ефективен за 93 м² срещу мишки, плъхове и пълзящи насекоми - хлебарки, мравки, паяци и др.
Уредът реализира защита от мишки, плъхове, хлебарки, мравки, паяци и др. като излъчва мощен ултразвуков сигнал, с честота от 26 kHz.
Разглежданият ултразвук е извън обхвата на чуваемост на хората и домашните любимци като кучета, котки, птици и други топлокръвни животни. Той обаче е неприемлив за хамстери и морски свинчета.
Уредът не вреди на телевизионните, радио, алармени и телефонни сигнали, пожароизвестяването и газовата сигнализация.
Безвреден е за хората, включително бременни жени, деца и за тези с пейсмейкъри и слухови апарати.
Лабораторно доказано е че, ултразвук с такива параметри атакува нервната система на вредители и ги кара да напуснат защитаваната от уреда територия.
Честотата на излъчвания сигнал се променя "вълнообразно", което не позволява на вредителите да свикнат с него и по този начин се гарантира ефективността на уреда. Охранява ефективно помещения до 93 м². Тогава, когато помещението е преградено, следва да се постави уред във всяка отделна обособена единица.
За да има максимална ефикасност уредът не трябва да бъде покриван, да не се намира зад прегради, стени и др. препятствия.

Как действа на вредителите
Уредът се държи непрекъснато включен в електрическата мрежа. Ефектът се забелязва след няколко дни, а резултатите ще бъдат явни в рамките на 5-7 дни.
По отношение на инсектите (хлебарки, мравки и т.н.) в първите дни след включване се забелязва увеличение на активността им, защото въздействието на уреда ги кара да напуснат местата, където нормално се крият. Под въздействието на ултразвука инсектите губят репродуктивните си способности и напускат охраняваната зона. През следващите 1-2 седмици снесените от тях яйца се излюпват, но нови яйца няма да бъдат снасяни. Това означава постепенно намаляване на присъствието на инсекти и около 3 седмици след включването на уреда охранявания обект се освобождава от инсекти.
Не са изключени случайни посещения на гризачи, в стремежа им да търсят храна. Сигурно е обаче, че те няма да останат постоянно на охраняваната територия.
Уредът трябва да остане включен непрекъснато - 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.
Неговата консумация на електричество е незначителна, практически "нулева", което предоставя една евтина, надеждна защита срещу вредители без химикали, отрови и никакъв консуматив. Уредът не изисква никакво обслужване.
Уредът притежава естетически външен вид. 

Технически параметри
Захранващо напрежение: 220-240V/50Hz
Консумирана мощност: 3W

Производител: Китай

Коментари за УЛТРАЗВУКОВ ЕЛЕКТРОНЕН АПАРАТ ЗА ГРИЗАЧИ И ПЪЛЗЯЩИ НАСЕКОМИ SLIMLINE 1000 / STOP - 93

Свързани продукти

УЛТРАЗВУКОВ ЕЛЕКТРОНЕН АПАРАТ ЗА ГРИЗАЧИ И ПЪЛЗЯЩИ НАСЕКОМИ SLIMLINE 1000 / STOP - 93 УЛТРАЗВУКОВ ЕЛЕКТРОНЕН АПАРАТ ЗА ГРИЗАЧИ И ПЪЛЗЯЩИ НАСЕКОМИ SLIMLINE 1000 / STOP - 93
30.00 лв