Назад  |   Начало  »  Книги  »  Книги за хранене и здраве  »  ИК СКОРПИО  »  ТОКСЕМИЯ. ИСТИНСКАТА ПРИЧИНА ЗА ЗАБОЛЯВАНИЯТА - Д-Р ДЖОН ТИЛДЪН - СКОРПИО

ТОКСЕМИЯ. ИСТИНСКАТА ПРИЧИНА ЗА ЗАБОЛЯВАНИЯТА - Д-Р ДЖОН ТИЛДЪН - СКОРПИО

Назад към Книги за хранене и здраве
Арт.№: 90434 Добави в любими
11.99 лв
бр. Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

ТОКСЕМИЯ. ИСТИНСКАТА ПРИЧИНА ЗА ЗАБОЛЯВАНИЯТА - Д-Р ДЖОН ТИЛДЪН - СКОРПИО

Уважаван специалист и учен, Джон Тилдън заявява, че е възможно човек да живее без лекарства, разкривайки истинската причина за заболяванията. В книгата се разглежда въпроса за превенцията, възникването и лечението на болестите от гледна точка на прочутия д-р Тилдън. Концепцията за токсемията е в основата на неговата философия. С нея авторът обяснява по-голямата част от заболяванията и предлага радикален подход за тяхното лечение.

Не съществува само една причина за развитието и възникването на дадена болест. Според Тилдън и храненето не е единственият и основен фактор, който трябва да се вземе под внимание за лечение на различните заболявания и запазване на доброто здраве. Авторът посочва като фактори, които отключват токсемията, неправилния начин на живот и изтощението.

Една лесна формула за здраве - това предлага тази уникална книга. Разкрива как да съхраните силата и енергията си, за да предотвратите или излекувате появили се вече заболявания. Детоксикация, хладнокръвие и самоконтрол - това са ключовете към хармоничен живот и дълголетие. Спазвайки основни природни и физиологични закони, човек може да живее без лекарства. Предложени са на изключително достъпен език практични съвети за избавяне от лошите житейски навици, за премахване на лошите мисли, за превъзмогване на стреса, за избор на правилна диета и пречистване не само физически, но и емоционално и духовно. В края на книгата е включена системата с напрягащи упражнения на д-р Тилдън за поддържане на добра физическа форма и укрепване на здравето, както и варианти на различни менюта.

Издателство: Скорпио.
Издадена: 2018 година.
Корица: Мека.
Страници: 112.
Тегло: 202 гр.
Размери: 17 / 23,5 / 1 см.
ISBN: 9789547927834.

Коментари

Свързани продукти

ТОКСЕМИЯ. ИСТИНСКАТА ПРИЧИНА ЗА ЗАБОЛЯВАНИЯТА - Д-Р ДЖОН ТИЛДЪН - СКОРПИО ТОКСЕМИЯ. ИСТИНСКАТА ПРИЧИНА ЗА ЗАБОЛЯВАНИЯТА - Д-Р ДЖОН ТИЛДЪН - СКОРПИО
11.99 лв