Назад  |   Начало  »  Книги  »  Книги за алтернативно лечение  »  ИЗДАТЕЛСТВО АРАТРОН  »  ТЕТА ЛЕЧЕНИЕ - ВАЯНА СТАЙБЪЛ

ТЕТА ЛЕЧЕНИЕ - ВАЯНА СТАЙБЪЛ

Назад към Книги за алтернативно лечение
Арт.№: 740 Добави в любими
20.00 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

Тета лечение - въвеждане в една изключителна енергийна система за лечение - Ваяна Стайбъл

ISBN: 9789546263735
Година на издаване: 2012
Език: български
Корици: меки
Страници: 449

Тета лечението е една от най-силните системи за енергийно лечение. То води до духовно и психично изцеление, посредством молитва насочена към Създателя, като условието за овладяване на тази система е вярата в Създателя. Системата не принадлежи към определена религия и всеки вярващ в Бог може да се възползва от нея.

Всичко започва през 1995г., когато авторката Ваяна Стайбъл е застигната от тежка болест. Нищо от традиционната или алтернативна медицина не може да подобри състоянието й, докато не решава да изпробва една техника познати от практиката като ясновидка. Резултатите са почти моментално оздравяване. След това Ваяна започва да прилага техниката в сеансите си с клиенти и те започват да оздравяват един след друг. След години практикуване авторката разбира, че не само може да лекува хората, но и да предава на други своето учение. Настоящата книга ще помогне и на вас да достигнете до състояние Тета и да се свържете с това което движи всичко в света – Творящата енергия.

Ваяна Стайбъл е ясновидка, художничка, писателка и преподавателка. Мисията на нейния живот е да разпространява тази лечебна система сред хората. Тя провежда семинари в повече от 25 държави и до момента е успяла да научи хиляди на Тета лечение.

Коментари

Свързани продукти

ТЕТА ЛЕЧЕНИЕ - ВАЯНА СТАЙБЪЛ ТЕТА ЛЕЧЕНИЕ - ВАЯНА СТАЙБЪЛ
20.00 лв