Назад  |   Начало  »  Здраве  »  Хранителни добавки  »  Swanson  »  ТЕЛОМЕРНА ФОРМУЛА *60капс, СУОНСЪН

ТЕЛОМЕРНА ФОРМУЛА *60капс, СУОНСЪН

Назад към Хранителни добавки
Арт.№: 88396 Добави в любими
73.70 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

СУОНСЪН ТЕЛОМЕРНА ФОРМУЛА капсули * 60 SWU843

Фармацевтична компания "Swanson Health" е създадена през 1969 г. Нейната мисия е да предложи на своите клиенти чисти и полезни за здравето продукти. Близо 50 години по-късно тя продължава да обновява и поддържа качеството на своите витамини и добавки. Предоставя решения, които помагат на хората да живеят здравословно и да се радват на своята жизненост във всяка възраст.

Иновациите на компанията се ръководят от своеобразен комплекс от клинични изследвания, научни иновации и традиционна утвърдена употреба на суровините. "Суонсън" вярва, че етикетирането на хранителните й добавки трябва да осъществява в пълна прозрачност, да бъде достъпно за всички и да е лесно за разбиране. Това, което е отпечатано на етикетите, е точно това, което ще откриете в продуктите.

Тестовете за чистота и потентност на витамините и добавките на "Swanson Health" започват от методите на извличане на съставките, продължават през целия производствен процес чак до появата им на пазара. Тези изпитвания многократно надвишават стандартите в индустрията, гарантирайки, че всеки продукт отговаря на конкретни качествени гаранции за чистота и сила. Апаратурата на Swanson е сертифицирана в съгласие с добрите производствени практики (GMP), а компанията доброволно участва в независими лабораторни тестове от трети страни. С помощта на Суонсън може да сте сигурни, че получавате най-чистите продукти със страхотен положителен ефект върху здравето.

Известна приказка твърди, че дългият живот и вечната младост се крият в т.нар. "Фонтан на младостта". Биологията пък счита, че те са "закодирани" в клетъчни структури, наречени теломери. Това са късите нишки ДНК, които са разположени в краищата на хромозомите. Проучвания показват, че активните съставки в тази хранителна добавка на Swanson поддържат здрави структурните функции на теломерите, пазещи здравето и дълголетието.

Клетките в тялото ни се делят постоянно, за да могат да поддържат оптималното му състояние, известно като "хомеостаза". С напредването на възрастта, обаче, този процес се забавя, а в някои случаи дори спира напълно. Учените са запознати с този феномен от години. Дори са му дали име - клетъчно стареене. Този процес е виновен за почти всичко, което свързваме с  напредването на възрастта - от видимите признаци (каквито са например намаляването на еластичността на кожата) до някои скрити в тялото процеси (като дегенерацията на тъканите, отслабването на умствената острота и стареенето на органите).

Изследвания показват, че поддръжката на теломерите може да е сред ключовите стратегии за по-дълъг живот и вечна младост. Тъй като изследванията по темата продължават, а средната продължителност на живота се увеличава, това, което някога се е смятало за научна фантастика, към днешна дата става реалност.

Акценти и предимства от приема на хранителната добавка:

  • Теломерите са вграден в организма своеобразен механизъм, пазещ тялото от стареене. Именно поради тази причина те трябва да бъдат защитавани;
  • Системната употреба на продукта предоставя на организма хранителна подкрепа, която се грижи за структурата и функциите на теломерите. Този ефект се постига, благодарение на комбинацията от активни съставки: "Setria" L-глутатион, 1000 IU витамин D3 и 1,000 mcg витамин B12;
  • Формулата е разработена с научната подкрепа и на базата на изследвания, посветени на теломерите и тяхната връзка със стареенето;
  • Поддържа оптималното здравословно състояние на организма;
  • Защитава го от клетъчно стареене;
  • Допринася за поетапно "здравословно" остаряване и дълголетие.

Състав:

Хранителна стойност за 1 капсула
Витамин D-3 (във вид на хлоркалциферол) 25 mcg
Витамин E (във вид на d-алфа токоферил сукцинат) 50.30 mg
Витамин B6 (във вид на пиридоксинов HCl) 25 mg
Фолат 335 mcg (200 mcg фолиева киселина)
Витамин B12 (във вид на метилкобаламин) 1,000 mcg
L-Карнозин 250 mg
Корен от астрагал (Astragalus membranaceus) 100 mg
Глутатион "Setria" (във вид на L-глутатион) 50 mg

Други съставки: Хипромелоза (за растителната капсула) и оризово брашно. Може да съдържа магнезиев стеарат и силициев диоксид.

Начин на употреба: Като хранителна добавка, приемайте по една капсула дневно.

Внимание: Не използвайте продукта, ако сте бременна или кърмите. Консултирайте се с лекар преди употреба, ако приемате лекарства по рецепта или страдате от хронично заболяване.

Опаковка: 60 капсули.

Производител: Swanson Health Products, САЩ.

Коментари

Свързани продукти

ТЕЛОМЕРНА ФОРМУЛА *60капс, СУОНСЪН ТЕЛОМЕРНА ФОРМУЛА *60капс, СУОНСЪН
73.70 лв