Назад  |   Начало  »  Здраве  »  Медицински изделия  »  Интимна грижа  »  JOHNSON & JOHNSON  »  ТАМПОНИ О.В. НОРМАЛ * 16 бр.

ТАМПОНИ О.В. НОРМАЛ * 16 бр.

Назад към Интимна грижа
Арт.№: 83422 Добави в любими
7.64 лв
бр. Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

ТАМПОНИ О.В. НОРМАЛ * 16 бр.

 

Tампоните o.b. ProComfort комбинират технологията със спираловидни каналчета за сигурна защита с уникалното Silk Touch покритие за изключително лесно o.b. поставяне.
o.b. - създадени от жена гинеколог.


Как действат тампоните?
За разлика от дамските превръзки, тампоните абсорбират менструалната кръв вътре в тялото. По този начин външните гениталии остават удобно сухи и чисти. Тъй като тампонът се поставя вътре във вагината, отвън се вижда само конецът за изваждане. Правилно поставеният тампон се намира в средната част на вагината, където има много малко нервни окончания и затова изобщо не го усещаш. Ако тампонът е на правилното място, той не може да се изплъзне (това не може да се каже за превръзките, които се разместват), защото мускулите на вагината го задържат на мястото му.
С тампоните o.b. Comfort ще се чувстваш чиста, защитена и свободна да правиш каквото пожелаеш, дори по време на месечния си цикъл. Опитай и ще се убедиш!

Все още ли се страхуваш от тампони?
Тампоните o.b. са специално проектирани за теб. Те са създадени от жена гинеколог с цел да бъдат в идеална хармония с твоето тяло. Можеш да се чувстваш спокойна и безгрижна по време на месечния си цикъл.С o.b. мога да бъда самата себе си.

Защо тампоните o.b. са толкова надеждни?
Абсорбиращата сърцевина на тампоните o.b. е направена от нишки изкуствена коприна, произведени по специална патентована технология. Вътре в тялото ти тампонът действа като гъба: абсорбира и задържа течността, докато се напои изцяло. Той започва да тече, когато капацитетът му да абсорбира се изчерпи. Тампонът не може да спре цикъла ти или да му повлияе по някакъв начин. Тампоните трябва да се сменят редовно! Кога е време за нов тампон зависи от интензивността на течението и от размера на тампона, който си избрала. През първите дни на цикъла, когато течението е най-обилно, вероятно ще трябва да сменяш тампона на всеки три до шест часа. Когато течението намалее, ще ти бъде достатъчен тампон с по-малък размер (например o.b. comfort или o.b. mini), който можеш да използваш за шест до осем часа. Винаги отстранявай последния тампон в края на цикъла си.

Какви тампони би трябвало да се използват при първите опити?
Когато използваш тампон за първи път, най-добре е да избереш o.b, comfort, защото техните върхове са тесни и заоблени, което ги прави изключително удобни за употреба. Те са тънки и гладки и могат да бъдат поставяни много лесно.

Могат ли момичета, които не са имали сексуални контакти, да използват тампони?
Да, можеш да използваш тампони и при първата си менструация. Във възрастта, когато момичетата получават първата си менструация, хименът обикновено е достатъчно мек и еластичен и позволява да използваш тампони с по-малки размери като o.b. comfort или o.b. mini, без да нараниш химена.

Могат ли тампоните да се използват през нощта?
Тампоните са чудесна защита по време на сън, защото за разлика от превръзките, те не се изплъзват, независимо колко се въртиш и обръщаш. Не забравяй, обаче, че винаги трябва да поставяш нов тампон преди лягане и сутрин, след като се събудиш.

Как да поставиш тампона правилно?
В листовката, която се намира във всяка кутия, можеш да откриеш подробни инструкции как да поставиш тампона. Не забравяй, че всяко нещо се нуждае от практика, така че с времето използването на тампони ще стане лесно.

Опаковка: 16 броя.

Производител: Johnson&Johnson, Германия.

Коментари

Свързани продукти

ТАМПОНИ О.В. НОРМАЛ * 16 бр. ТАМПОНИ О.В. НОРМАЛ * 16 бр.
7.64 лв