Назад  |   Начало  »  Книги  »  Книги за окултизъм  »  ИК ШАМБАЛА  »  ТАЙНАТА НА УСПЕХА - Как да прилагаме нашите скрити способности - УИЛЯМ АТКИНСЪН, ШАМБАЛА

ТАЙНАТА НА УСПЕХА - Как да прилагаме нашите скрити способности - УИЛЯМ АТКИНСЪН, ШАМБАЛА

Назад към Книги за окултизъм
Арт.№: 295 Добави в любими
6.00 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

Тайната на успеха - Как да прилагаме нашите скрити способности, за да постигнем успех в живота - Уилям Аткинсън

ISBN: 9789543190805
Година на издаване: 2007
Език: български
Корици: меки
Страници: 90

Едва ли има човек, който да не мечтае за успехи, без значение от сферата на живота. Факт е обаче, че не всеки успява да постигне мечтаните стремления на душата си. Сякаш има само определени хора, които са обречени на успех, защото те притежават нещо, което ги отличава коренно от всички останали.
В тази книга ще откриете обобщено и систематизирано всичко, което е необходимо за привличане на успеха. В деветте глави ще се запознаете с начините, които ще ви помогнат да прескочите бариерите, които са поставени на пътищата към успеха. Освен това ще научите какво точно притежават лидерите и с какво те са по-различни от „Das Man” или „човекът от тълпата“.
Уилям Аткинсън ще ви помогне да извадите менталната сила на съзнанието си, с която да постигнете нещата, които се струват невъзможни за страхливите и слабите духом. Така ще можете да погледнете отвъд хоризонта на трудностите и това ще ви накара да не спирате да вървите, когато ви се струва, че пред вас има изградена непреодолима стена.

Коментари

Свързани продукти

ТАЙНАТА НА УСПЕХА - Как да прилагаме нашите скрити способности - УИЛЯМ АТКИНСЪН, ШАМБАЛА ТАЙНАТА НА УСПЕХА - Как да прилагаме нашите скрити способности - УИЛЯМ АТКИНСЪН, ШАМБАЛА
6.00 лв