Назад  |   Начало  »  Книги  »  Книги за алтернативно лечение  »  ИЗДАТЕЛСТВО АРАТРОН  »  СЪЗНАТЕЛНА МЕДИЦИНА - ДЖИЛ ЕДУАРДС

СЪЗНАТЕЛНА МЕДИЦИНА - ДЖИЛ ЕДУАРДС

Назад към Книги за алтернативно лечение
Арт.№: 735 Добави в любими
20.00 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

Съзнателна медицина - Сътворете здраве и благополучие в съзнателната Вселена - Джил Едуардс

ISBN: 9789546264183
Година на издаване: 2013
Език: български
Корици: меки
Страници: 435

Книгата „Съзнателна медицина” на Джил Едуардс описва промените, които настъпват в биологията и физиката, промени които променят завинаги традиционната медицина. Тук ще научите каква роля оказва съзнанието върху физическото и душевно състояние. Физическите болести обикновено са в следствие от стрес, а мислите могат да влияят на нашата ДНК.

Разбираемо са обяснени най-новите достижения в квантовата физика и модерните алтернативни терапии, които успяват да свържат съзнанието и тялото. Авторката описва своето лично изцеление от рак и ни показва как можем да достигнем до чудото.Приемем ли болестта като учител и водач ще можем да еволюираме и израснем. Книгата е чудесен пътеводител за лечители, лекари и всеки, който иска да бъде щастлив и здрав. Застъпени са радикално нови подходи, които ще ви покажат как да върнете здравето си, без да разчитате изцяло на фармацевтичната индустрия.

Джил Едуардс е сред водещите автори в сферата на усъвършенстването и развитието на личната сила. Тя е дипломиран психолог и си служи с методите на енергийната психология и метафизиката.

Коментари

Свързани продукти

СЪЗНАТЕЛНА МЕДИЦИНА - ДЖИЛ ЕДУАРДС СЪЗНАТЕЛНА МЕДИЦИНА - ДЖИЛ ЕДУАРДС
20.00 лв