Назад  |   Начало  »  Книги  »  Други книги  »  ИК КИБЕА  »  Съдбовник Енергийна специфика на всеки ден от годината.Тотем на деня. Аромат на деня. Амулет на деня, Елена Геракова , Емил Киров

СЪДБОВНИК - Тотем на деня. Аромат на деня. Амулет на деня, ЕЛЕНА ГЕРАКОВА, ЕМИЛ КИРОВ

Назад към Други книги
Арт.№: 100357 Добави в любими
27.55 лв 29.00 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

ISBN: 954-474-749-7
Година на издаване: 2016
Език: български
Корици: мека
Страници: 752

Енергийна специфика на всеки ден от годината

Скъпи читателю,
идеята за тази книга се оформи в многобройните разговори с приятели и познати през годините, когато те споделяха проблемите си и търсеха причините за тях в Съдбата. А когато бяха спокойни и щастливи, забравяха за всичко... до следващия труден миг. („Съдбата ми е такава, просто нямам късмет, защо на мен се случва...“ и т.н.) Решихме да предложим нашия опит в книга, която да подкрепи всеки в приключението на живота-съдба.
СЪДБОВНИК е наръчник за всеки ден, в който сме съчетали различни идеи. Всеки нов ден носи в своята звездна аура уникален потенциал. Посредством заложената информация в личната астрална карта на човека и уникалния енергиен модел на деня се създава фин резонанс, който задава специфични енергийни характеристики. Неподвижните звезди според астрологическата наука правят възможно да надникнем дори 50 години напред. Ден по ден, тези характеристики са закодирани в календара. Разбира се, очертаните тенденции са общи, но отчитането им и съобразяването с тях може да направи дейността ни по-успешна, а осъзнаването на света – по-задълбочено и по-цялостно.
Да опознаем звездния модел на деня, да се съобразим с динамичната астрална карта е път да навлезем по-навътре в тайните на Всемира. Всеки нов ден в нашия живот носи скрито послание, което може да бъде разчетено и да бъде своеобразен импулс в усилието ни да направим този свят прекрасен!
Емил Киров и Елена Геракова

Коментари

Свързани продукти

СЪДБОВНИК - Тотем на деня. Аромат на деня. Амулет на деня,  ЕЛЕНА ГЕРАКОВА, ЕМИЛ КИРОВ СЪДБОВНИК - Тотем на деня. Аромат на деня. Амулет на деня, ЕЛЕНА ГЕРАКОВА, ЕМИЛ КИРОВ
27.55 лв 29.00 лв