Назад  |   Начало  »  Здраве  »  Хранителни добавки  »  Swanson  »  СУОНСЪН УБИКВИНОЛ (БИОАКТИВЕН КОЕНЗИМ Q10) капсули 100 мг * 60

СУОНСЪН УБИКВИНОЛ (БИОАКТИВЕН КОЕНЗИМ Q10) капсули 100 мг * 60

Назад към Хранителни добавки
Арт.№: 51397 Добави в любими
106.82 лв
бр + Безплатна доставка
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

СУОНСЪН УБИКВИНОЛ (БИОАКТИВЕН КОЕНЗИМ Q10) капсули 100 мг * 60

На почти всички ни е известно, че CoQ10 е вещество, което наподобява витамините. То е от голямо значение за здравето на сърцето. Малко от нас знаят, обаче, че има няколко форми на CoQ10. Първата е неговата конвенционална форма - убиквинон, а другата, по-неизвестната е убиквинол. Проведените през последните години изследвания стигат до извода, че човешкото тяло трябва да превърне конвенционалния CoQ10 (убиквинон) в убиквинол, за да има той максимален ефект. Благодарение на биологичния ферментационен процес от традиционния коензим Q10 се произвежда добавката на Swanson, съдържаща 100 мг убиквинол - разработка на Kaneka Nutrients. Така по-високи нива на коензима достигат в кръвта, използвайки по-ниска дневна доза. Това е главната разлика с другите продукти с CoQ10, предлагани на пазара. Изключително полезна е както за хора над 50-годишна възраст, така и за тези, чиито нива на коензима в кръвта са ниски.

Самият убиквинол се произвежда чрез ферментация на дрожди. Мастноразтворим е и по-лесно се абсорбира от убиквинона. Мазнитите в храната служат като носител. Поради тази причина е препоръчително убиквинолът да се приема с храна. Също така се различава и по цвят от конвенционална форма на CoQ10. Първият е жълт, а убиквинолът е бял.

Състав:

Съдържание: в една доза (1 капсула) в дневната доза (1 капсула)
Убиквинол (Kaneka Ubiquinol™ CoQ10 с подобрена биоактивност) 100 мг 100 мг

Други съставки: Пречистена вода, рожков, d-алфа токоферол (витамин Е), слънчогледов лецитин (без ГМО), пчелен восък, глицерин, желатин, ленено масло.

Начин на употреба: Приемайте по една капсула дневно с вода и храна.

Една доза съдържа 1 капсула.

Kaneka Ubiquinol ™ е търговска марка на Kaneka Corporation.

Опаковка: 60 капсули.

Производител: Swanson, САЩ. 

Тази хранителна добавка е произведена в Канада.

Коментари

Свързани продукти

СУОНСЪН УБИКВИНОЛ (БИОАКТИВЕН КОЕНЗИМ Q10) капсули 100 мг * 60 СУОНСЪН УБИКВИНОЛ (БИОАКТИВЕН КОЕНЗИМ Q10) капсули 100 мг * 60
106.82 лв