Назад  |   Начало  »  Здраве  »  Хранителни добавки  »  Swanson  »  СУОНСЪН ПАПАИН ЕНЗИМ ОТ ПАПАЯ капсули 100 мг * 90

СУОНСЪН ПАПАИН ЕНЗИМ ОТ ПАПАЯ капсули 100 мг * 90

Назад към Хранителни добавки
Арт.№: 51393 Добави в любими
25.41 лв 26.75 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

СУОНСЪН ПАПАИН ЕНЗИМ ОТ ПАПАЯ капсули 100 мг * 90

Фармацевтична компания Swanson Health е създадена през 1969 г. Нейната мисия е да предложи на своите клиенти чисти и полезни за здравето продукти. Близо 50 години по-късно тя продължава да обновява и поддържа качеството на своите витамини и добавки. Предоставя решения, които помагат на хората да живеят здравословно и да се радват на своята жизненост във всяка възраст.

Иновациите на компанията се ръководят от своеобразен комплекс от клинични изследвания, научни иновации и традиционна утвърдена употреба на суровините. "Суонсън" вярва, че етикетирането на хранителните й добавки трябва да осъществява в пълна прозрачност, да бъде достъпно за всички и да е лесно за разбиране. Това, което е отпечатано на етикетите, е точно това, което ще откриете в продуктите.

Тестовете за чистота и потентност на витамините и добавките на „Swanson Health” започват от методите на извличане на съставките, продължават през целия производствен процес чак до появата им на пазара. Тези изпитвания многократно надвишават стандартите в индустрията, гарантирайки, че всеки продукт отговаря на конкретни качествени гаранции за чистота и сила. Апаратурата на Swanson е сертифицирана в съгласие с добрите производствени практики (GMP), а компанията доброволно участва в независими лабораторни тестове от трети страни. С помощта на Суонсън може да сте сигурни, че получавате най-чистите продукти със страхотен положителен ефект върху здравето. 

Папаинът е храносмилателен ензим, разграждащ протеините. Присъства в зрелите плодове на папаята. За съжаление той често постъпва в тялото под формата на дъвчащи таблетки, които обикновено съдържат голямо количество нежелана захар и много калории.

Хранителната добавка на компания "Суонсън" предлага на потребителите вегетариански капсули с чист ензим. Той попада направо в стомаха, където може да изпълни пълноценно предназначението си. Капсулите не съдържат захар, никакви изкуствени оцветители или ненужни допълнителни компоненти – само чист папаин.

Предимства от употребата на добавката:

  • осигурявате си беззахарна натурална алтернатива за подпомагане разграждането на протеините;
  • със съдържание на чист ензим от папая;
  • за безпроблемно и лесно храносмилане.

Продуктът е подходящ за вегетарианци.

Състав:

Съдържание  в една капсула:
Папаин 100 mg 

Помощни вещества: микрокристална целулоза (растителна), целулоза (за растителната капсула). Може да съдържа един или два от следните компоненти: магнезиев стеарат, силициев диоксид.

Начин на употреба: Приемайте по 1 капсула с вода преди всяко хранене.

Предупреждение: Продуктът е предназначен само за възрастни. Консултирайте се с лекар, ако сте бременна, кърмите или вземате медикаменти по рецепта. Дръжте далеч от деца.

Опаковка: 90 капсули.

Производител: SWANSON, САЩ.

Коментари

Свързани продукти

СУОНСЪН ПАПАИН ЕНЗИМ ОТ ПАПАЯ капсули 100 мг * 90 СУОНСЪН ПАПАИН ЕНЗИМ ОТ ПАПАЯ капсули 100 мг * 90
25.41 лв 26.75 лв