Назад  |   Начало  »  Здраве  »  Хранителни добавки  »  Swanson  »  СУОНСЪН БОР ТРОЕН КОМПЛЕКС капсули 3 мг * 250

СУОНСЪН БОР ТРОЕН КОМПЛЕКС капсули 3 мг * 250

Назад към Хранителни добавки
Арт.№: 51401 Добави в любими
30.28 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

СУОНСЪН БОР ТРОЕН КОМПЛЕКС капсули 3 мг * 250

Фармацевтична компания Swanson Health е създадена през 1969 г. Нейната мисия е да предложи на своите клиенти чисти и полезни за здравето продукти. Близо 50 години по-късно тя продължава да обновява и поддържа качеството на своите витамини и добавки. Предоставя решения, които помагат на хората да живеят здравословно и да се радват на своята жизненост във всяка възраст.

Иновациите на компанията се ръководят от своеобразен комплекс от клинични изследвания, научни иновации и традиционна утвърдена употреба на суровините. "Суонсън" вярва, че етикетирането на хранителните й добавки трябва да осъществява в пълна прозрачност, да бъде достъпно за всички и да е лесно за разбиране. Това, което е отпечатано на етикетите, е точно това, което ще откриете в продуктите.

Тестовете за чистота и потентност на витамините и добавките на „Swanson Health” започват от методите на извличане на съставките, продължават през целия производствен процес чак до появата им на пазара. Тези изпитвания многократно надвишават стандартите в индустрията, гарантирайки, че всеки продукт отговаря на конкретни качествени гаранции за чистота и сила. Апаратурата на Swanson е сертифицирана в съгласие с добрите производствени практики (GMP), а компанията доброволно участва в независими лабораторни тестове от трети страни. С помощта на Суонсън може да сте сигурни, че получавате най-чистите продукти със страхотен положителен ефект върху здравето. 

Борът е незаменим, но много важен за здравето минерал. Среща се най-вече в земната кора и то на доста голяма дълбочина. Всъщност в края на ХIХ и началото на ХХ век се е знаело толкова малко за него, че той се е използвал като консервант за храни, както през периода от 1870 до 1920 г., така и през двете световни войни.

За щастие, към днешна дата учените вече са наясно с ползите за здравето от приема на минерала. Той е от съществено значение за развитието и здравето на костите и лигаментите. Swanson Triple Boron Complex има ключова роля както при производството на важни хормони, така и при последващото им въздействие върху организма.

За какво се използва продуктът?

Минералите играят решаваща роля за развитието и поддръжката на костите. Известно ни е колко важно за организма е да приема повече калций и магнезий. Те, обаче, не са единствените минерали, които имат ключова функция за здравето на нашите кости.

Всъщност един от важните процеси, в които продуктът на Суонсън взема участие, е усвояването на витамините и минерали като калций, магнезий и мед. Така тялото се развива по оптимален начин. Проучванията показват, че използването на Swanson Triple Boron Complex може да помогне да се предотвратят неприятни състояния като остеопороза и остеоартрит.

Продуктът се отразява отлично на спортистите, защото чрез него те могат допълнително да укрепят структурата на костите и сухожилията си. Истина е, че атлетите не се нуждаят само от силни тела. Те трябва да имат и изострени рефлекси. Борът подсилва и подобрява скоростта, сръчността, вниманието и паметта. Всички те са много важни за всеки бъдещ спортист.

Предимства от употребата на продукта:

  • Комбинира три форми на бор за максимална бионаличност;
  • Подпомага изграждането и поддържането на здрави кости;
  • Поддържа нормалните нива на тестостерон.

Състав на 1 капсула:

  • Бор (комплекс от цитрат, аспартат и глицинат) – 3 mg.

Други съставки: Оризово брашно и желатин. Може да съдържа магнезиев стеарат или силициев диоксид.

Начин на употреба: Приемайте по една капсула на ден с вода.

Предупреждения: Само за възрастни. Консултирайте се с лекар, ако сте бременна, кърмите или приемате медикаментозно лечение. Дръжте далеч от деца.

Опаковка: 250 капсули.

 Производител: SWANSON, САЩ.

Коментари

Свързани продукти

СУОНСЪН БОР ТРОЕН КОМПЛЕКС капсули 3 мг * 250 СУОНСЪН БОР ТРОЕН КОМПЛЕКС капсули 3 мг * 250
30.28 лв