Назад  |   Начало  »  Пособия  »  Уреди  »  Уреди - бебешки  »  CEUMED  »  СТЪКЛЕН АСПИРАТОР ЗА НОС НОСКО

СТЪКЛЕН АСПИРАТОР ЗА НОС НОСКО

Назад към Уреди - бебешки
Арт.№: 82172 Добави в любими
22.74 лв
бр. Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

СТЪКЛЕН АСПИРАТОР ЗА НОС НОСКО

Аспираторът Носко отстранява секрета от носа на детето, за да улесни дишането му и да предотврати евентуални усложнения.

Как се използва аспираторът за нос?
Поставете камбанообразния му край върху края на тръбата на домашната Ви прахосмукачка. Включете я и настройте необходимата сипа на всмукване чрез регулатора й. Поставете аспиратора в носа на детето. От вакуума, секретът ще бъде засмукан и преместен в контейнера на прахосмукачката. Можете да повторите действието няколко пъти с малки почивки.
Необходимо е особено внимание при работата с устройството при наличието на ранички в носа, следи от кървене или хронична хемофилия. Не оставяйте детето без надзор!

Дезинфекция на аспиратора за нос:
Пластмасовите части и силиконовата тръбичка на аспиратора за нос са устойчиви на топлина. Преди употреба ги стерилизирайте във вряла вода или ги почистете с дезинфектиращ разтвор. За да ги почистите, свалете накрайника от контейнера или даже го разглобете за по-добър резултат (свалете долната част на тръбата от накрайника). След като го изсушите, сглобете го отново и го съхранявайте на чисто място.

Производител: Ranyak Gyorgy Uvegtechnikus, Е.С.

Документи за сваляне

Коментари

Свързани продукти

СТЪКЛЕН АСПИРАТОР ЗА НОС НОСКО СТЪКЛЕН АСПИРАТОР ЗА НОС НОСКО
22.74 лв