Назад  |   Начало  »  Пособия  »  За дома  »  Чаши за вода, чай, кафе  »  Flaska  »  СТЪКЛЕНА ЧАША СИРИУС 0.25 л., ФЛАШКА

СТЪКЛЕНА ЧАША СИРИУС 0.25 л., ФЛАШКА

Назад към Чаши за вода, чай, кафе
Арт.№: 100856 Добави в любими
31.36 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

СТЪКЛЕНА ЧАША ФЛАШКА СИРИУС 0.25

Sirius е стъклена структурираща чаша за вода и други напитки, като смутита и фрешове. За най-добър ефект, напитката трябва да престои в чашата Sirius поне 5 минути. Чашата трябва да се измива на ръка, тъй като миялните машини могат да отслабят действието. Може да бъде използвана в непосредствена близост до компютър, но избягвайте да я оставяте до работеща микровълнова фурна.
ЗА ВАШЕТО ЗДРАВЕ
Пластмасовите бутилки отделят вредни вещества (антимон, бисфенол А (BPA), считан за "ендокринен разрушител" и др.)  във водата. Стъклото е най-добрият материал за съхранение на питейна вода.
Нека го използваме!

ЗА СПЕСТЯВАНЕ
С Flaška Вие ще пиете вода с по-добри качества и ще спестите пари, защото водата от чешмата е от 250 до 1000 пъти по-евтина от бутилираната.

СПЕЦИАЛНО ИНФОРМИРАНО СТЪКЛО
Стъклото съдържа 71% силиций, в който информацията е отпечатана посредством специално устройство. Данните се предават чрез квантовото поле на водата. Тази технология значително подобрява качествените параметри (по-ниска генотоксичност, по-ниско повърхностно напрежение и по-ниска стойност на редокс потенциала). Водните клъстери стават по-малки и по-добре организирани - за 5 минути чешмяната вода "оживява". Освен това е установено, че структурата й наподобява тази на чистата изворна вода и тя придобива по-мек и приятен вкус.
Пиенето на вода от пластмасови бутилки влияе неблагоприятно, както върху нашето здраве, така и за опазване на околната среда. Разрешете тези 2 проблема с бутилката Flaška, създадена за ежедневна и многократна употреба.
Flaška не е обикновена. Тя е бутилка с информация. Ако налеем в нея обикновена вода от чешмата след пет минути тя се променя и превръща в т.нар. "жива вода". Учените са открили, че тя наподобява чистата, планинска, изворна вода по структура и е значително по-мека на вкус.
На пръв поглед, всичко това изглежда невероятно, но в действителност технологията на "информираната вода" просто прилага откритията на квантовата физика. Стъклото съдържа 71% силиций, в който данните се предават посредством специално устройство, разработено в Германия. Всичко това оказва положително въздействие върху водата. Водните клъстери започват да се организират (подреждат) по различен начин и водата подобрява качествата си – доближава се до изворната по структура и характеристики.

Стъклената чаша е предназначена за домашна употреба. Подходяща е за вода, сок и други течности. В състава на всяка една течност има вода. Ето защо реструктуриращите ефекти могат да се наблюдават и при употреба на чашата със смутита и други здравословни напитки. За постигане на най-добър ефект, течността трябва да престои поне 5 минути в чашата.
Името на чашата идва от най-яркото съзвездие на небето - Сириус. То се състои от 2 звезди - Сириус A и Сириус B, които се въртят една около друга. В древността в Египет звездата е имала религиозно символично значение. Когато се е появявала на хоризонта, давала начало на разливането на река Нил извън нейното корито. След повторната й поява на хоризонта - след 70 дни, започвали упорита работа и просперитет.
Чашата трябва да се мие на ръка, защото съдомиялната може да намали действието на програмираното стъкло. Може да се използва до компютър, но не е препоръчително да стои в близост до микровълнова печка.

Предимства:

  • стъклена структурираща чаша за домашно ползване;
  • лесна за почистване;
  • полезна за здравето и околната среда.

Опаковка: 0.250 л.

Производител: Flaška, Словения, EU.

Коментари

Свързани продукти

СТЪКЛЕНА ЧАША СИРИУС 0.25 л., ФЛАШКА СТЪКЛЕНА ЧАША СИРИУС 0.25 л., ФЛАШКА
31.36 лв