Назад  |   Начало  »  Пособия  »  За дома  »  Бутилки за вода и аперитив  »  Flaska  »  БУТИЛКА ФЛАШКА СПИРИТУАЛ КОРК 0.75 л. ЦВЕТЕ

СТРУКТУРИРАЩА БУТИЛКА ЦВЕТЕ СПИРИТУАЛ КОРК 0.75 л. , ФЛАШКА

Назад към Бутилки за вода и аперитив
Арт.№: 101807 Добави в любими
71.54 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

БУТИЛКА ФЛАШКА СПИРИТУАЛ КОРК 0.75 л. ЦВЕТЕТО НА ЖИВОТА

Бутилката на бъдещето!
Има нов продукт на световния пазар, който е с опростен дизайн, функционален и екологичен.
Този продукт е персоналната бутилка за структуриране на вода Flaška.
Тя може да бъде използвана както вкъщи, така и на работното място, в колата, по време на спорт или пътуване.

ЗА ВАШЕТО ЗДРАВЕ
Пластмасовите бутилки отделят вредни вещества (антимон, бисфенол А (BPA), считан още като "ендокринен разрушител" и др.)  във водата. Стъклото е най-добрият материал за съхранение на питейна вода.
Нека да го използваме!

ЗА ОКОЛНАТА СРЕДА
Използвайки бутилки за многократна употреба, Вие можете да допринесете за намаляването на генерираното количество пластмасови отпадъци, и в същото време да понижите своят собствен въглероден отпечатък.

ЗА СПЕСТЯВАНЕ
С Flaška Вие ще пиете вода с по-добри качества и ще спестите пари, защото чешмяната вода е от 250 до 1000 пъти по-евтина от бутилираната.

СПЕЦИАЛНО ИНФОРМИРАНО СТЪКЛО
Стъклото съдържа 71% силиций, в който информацията е отпечатана посредством специално устройство. Информацията се предава чрез квантовото поле на водата. Тази технология значително подобрява качеството на водата (по-ниска генотоксичност, по-ниско повърхностно напрежение и по-ниска стойност на редокс потенциала). Водните клъстери стават по-малки и по-добре организирани - за 5 минути чешмяната вода се трансформира в жива вода. Освен това е установено, че структурата на водата става подобна на тази на чистата изворна вода и придобива по-мек и приятен вкус.
Пиенето на вода от пластмасови бутилки е неблагоприятно, както за нашето здраве, така и за опазването на околната среда. Разрешение на тези проблеми дава бутилката Flaška, която е създадена за ежедневна и многократна употреба.
Flaška не е обикновена бутилка. Тя е бутилка с информация. Ако налеем в нея, обикновена вода от чешмата, след пет минути тя се променя и превръща в т.нар. жива вода. Учените са открили, че тази вода прилича на чистата, планинска, изворна вода по структура и е значително по-мека на вкус.
На пръв поглед, всичко това изглежда невероятно, но в действителност технологията на "информираната вода" просто прилага откритията на квантовата физика. Стъклото съдържа 71% силиций, в който информацията се предава посредством специално устройство, разработено в Германия. Всичко това оказва положително въздействие върху водата. Водните клъстери започват да се организират (подреждат) по различен начин и водата подобрява качествата си – доближава се до изворната по структура и характеристики.
Информацията се предава посредством  квантовото поле на водата. Тази технология значително подобрява качеството на водата (по-малка генотоксичност на водата, по-ниско повърхностно напрежение на водата, по-малък редокс потенциал).

Колекцията Flaska Spiritual се свързва с духовните символи. Моделът Цвете на живота / Flower of life е символ на т.нар. свещена геометрия и притежава древна религиозна стойност. Вярва се, че пресъздава основните форми на времето и пространството. Калъфът е изработен от естествен корк и се окомплектова с коркова тапа.

Вместимост: 0.75 l.

Производител: Flaška, Словения, EU.

Коментари

Свързани продукти

СТРУКТУРИРАЩА БУТИЛКА ЦВЕТЕ СПИРИТУАЛ КОРК 0.75 л. , ФЛАШКА СТРУКТУРИРАЩА БУТИЛКА ЦВЕТЕ СПИРИТУАЛ КОРК 0.75 л. , ФЛАШКА
71.54 лв