Назад  |   Начало  »  Пособия  »  За дома  »  Бутилки за вода и аперитив  »  Flaska  »  БУТИЛКА ФЛАШКА НЕО ДИЗАЙН 0.750 л. ЧЕРНО - СИНЬО ЦВЕТЕ

СТРУКТУРИРАЩА БУТИЛКА ФЛАШКА НЕО ДИЗАЙН 0.750 л. ЧЕРНО - СИНЬО ЦВЕТЕ

Назад към Бутилки за вода и аперитив
Арт.№: 101815 Добави в любими
69.58 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

Бутилка Flaška Neo Design - 0.75 л. - Черен неопрен със синьо цвете

Бутилката на бъдещето!

Има нов продукт на световния пазар, който е с опростен дизайн, функционален и екологичен.

Този продукт е персоналната бутилка за структуриране на вода Flaška.

Тя може да бъде използвана както вкъщи, така и на работното място, в колата, по време на спорт или пътуване.

ЗА ВАШЕТО ЗДРАВЕ

Пластмасовите бутилки отделят вредни вещества (антимон, бисфенол А (BPA), считан още като "ендокринен разрушител" и др.)  във водата. Стъклото е най -  добрият материал за съхранение на питейна вода.

Нека да го използваме!

ЗА ОКОЛНАТА СРЕДА

Използвайки бутилки за многократна употреба, Вие можете да допринесете за намаляването на генерираното количество пластмасови отпадъци, и в същото време да понижите своят собствен въглероден отпечатък.

ЗА СПЕСТЯВАНЕ

Със Flaška Вие ще пиете вода с по - добри качества и ще спестите пари, защото чешмяната вода е от 250 до 1000 пъти по - евтина от бутилираната.

СПЕЦИАЛНО ИНФОРМИРАНО СТЪКЛО

Стъклото съдържа 71% силиций, в който информацията е отпечатана посредством специално устройство. Информацията се предава чрез квантовото поле на водата. Тази технология значително подобрява качеството на водата (по - ниска генотоксичност, по - ниско повърхностно напрежение и по - ниска стойност на редокс потенциала). Водните клъстери стават по - малки и по - добре организирани - за 5 минути чешмяната вода се трансформира в жива вода. Освен това е установено, че структурата на водата става подобна на тази на чистата изворна вода и придобива по - мек и приятен вкус.

Пиенето на вода от пластмасови бутилки е неблагоприятно както за нашето здраве така и за опазването на околната среда. Разрешение на тези проблеми дава бутилката Flaška, която е създадена за ежедневна и многократна употреба.

Flaška не е обикновена бутилка. Тя е бутилка с информация. Ако налеем в нея, обикновена вода от чешмата, след пет минути тя се променя и превръща в т.нар. жива вода. Учените са открили, че тази вода прилича на чистата, планинска, изворна вода по структура и е значително по - мека на вкус.

На пръв поглед, всичко това изглежда невероятно, но в действителност технологията на "информираната вода" просто прилага откритията на квантовата физика. Стъклото съдържа 71% силиций, в който информацията се предава посредством специално устройство разработено в Германия. Всичко това оказва положително въздействие върху водата. Водните клъстери започват да се организират(подреждат) по различен начин и водата подобрява качествата си – доближава се до изворната по структура и характеристики.

Информацията се предава посредством  квантовото поле на водата. Тази технология значително подобрява качеството на водата (по - малка генотоксичност на водата, по - ниско повърхностно напрежение на водата, по - малък редокс потенциал).

Бутилка Flaška Neo Design е защитена с калъф от 3 мм неопрен. Неопренът е здрав и не се къса, поради това този модел е подходящ за тези, които ще използват Flaška интензивно. С неопрена, Flaška е добре защитена от удари, той е и водоустойчив материал и не се мокри при пълненето ? с вода. В началото, неопренът има лека специфична миризма, която по - късно изчезва.

Flaška Neo Design има разнообразни приложения (в дома, на работното място, по време на спорт, при пътувания , в колата ).

Коментари

Свързани продукти

СТРУКТУРИРАЩА БУТИЛКА ФЛАШКА НЕО ДИЗАЙН 0.750 л. ЧЕРНО - СИНЬО ЦВЕТЕ СТРУКТУРИРАЩА БУТИЛКА ФЛАШКА НЕО ДИЗАЙН 0.750 л. ЧЕРНО - СИНЬО ЦВЕТЕ
69.58 лв