Назад  |   Начало  »  Книги  »  Книги за самопомощ и мотивация  »  ИК КИБЕА  »  СТРАННИК СЪМ В ТОЗИ СВЯТ ..., Милка Кралева

СТРАННИК СЪМ В ТОЗИ СВЯТ ..., Милка Кралева

Назад към Книги за самопомощ и мотивация
Арт.№: 103707 Добави в любими
25.00 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
В наличност! Бърза доставка! За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

ISBN: 954-474-606-3
Година на издаване: 2012
Език: български
Корици: мека
Страници: 148

Има хора, дошли на земята не за да живеят щастливо, а за да направят живота на другите щастлив. Те приемат една висока идея и я следват неотклонно. Живеят в обществото, но не му се подчиняват. Защото подчиняват себе си на нещо по-висше и универсално, което включва щастието на всички. Такива хора живеят, за да проправят пътека към бъдещето. Те са истинските творци на прогреса. Желаят го, прозират най-правилния път към него, постигат го и проправят диря и за останалите.
Тази книга е за Петър Дънов и Борис Георгиев. Двама българи разкъсали обръча на националното самосъзнание и постигнали усещането за универсалност. Единият е създател на учение за себереализация, а другият твори изкуство, граничещо със съвършенството. Книгата не е подчинена на стремежа те да бъдат идеализирани. Тя просто разказва защо и двамата са казвали за себе си: „Странник съм...“, и намира духовна връзка между тях – извисени творци със съкровена душевност, поели към вечността.

Коментари

Свързани продукти

СТРАННИК СЪМ В ТОЗИ СВЯТ ..., Милка Кралева СТРАННИК СЪМ В ТОЗИ СВЯТ ..., Милка Кралева
25.00 лв