Назад  |   Начало  »  Пособия  »  Хуманна Отбрана и Защита - пособия  »  Хуманна защита от гризачи, змии  »  BRIGHTER IMAGE LTD.  »  СОЛАРЕН ЗАХРАНВАЩ КОМПЛЕКТ PS - SOLAR Е - 10

СОЛАРЕН ЗАХРАНВАЩ КОМПЛЕКТ PS - SOLAR Е - 10

Назад към Хуманна защита от гризачи, змии
Арт.№: 96296 Добави в любими
52.92 лв
бр. Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

СОЛАРЕН ЗАХРАНВАЩ КОМПЛЕКТ „PS-SOLAR” Е-10

Съдържание
1 бр. комплект за соларна енергия PS-SOLAR;
1 бр. конзола за монтиране на стена;
1 бр. поставка на кол.

Инструкции за употреба

1. Зареждане на батерии
Преди да използвате този продукт за първи път, батериите трябва да бъдат заредени. Това трябва да се направи на закрито. Отворете капака отстрани и свържете 3-милиметровия жак на AC/DC адаптера, който върви с уреда ви за отблъскване на вредители (Ултразвуков електронен уред за отблъскване на вредители на открито - плъхове, котки, катерици, зайци, норки и подобни дребни вредители, кучета, лисици, язовци (борсуци), сърни и други едри животни). Оставете да се зарежда поне 12 часа.
Извадете щепсела, когато е готово.

2. Монтиране и свързване към уреда за отблъскване на вредители
Монтирайте соларния захранващ комплект PS-SOLAR в рамките на 30 см от уреда за отблъскване на вредители, като използвате или конзолата за стена, или поставката на кол, които се предоставят с комплекта. Свържете към уреда за отблъскване на вредители с помощта на вградения кабел на PS-SOLAR. Включете PS-SOLAR на позиция ON и тествайте работата на уреда за отблъскване на вредители, като следвате инструкциите, предоставяни с него.
Имайте предвид, че когато PS-SOLAR се зарежда, червената светлина на уреда за отблъскване на вредители остава ИЗКЛЮЧЕНА. Това е с цел пестене на енергията на батерията. Може да зареждате PS-SOLAR, докато е свързан с уреда за отблъскване на вредители. Ако правите това, червената светлина на уреда ще свети, докато тече зареждането, и ще се изключи, когато PS-SOLAR се зареди напълно.

3. Разполагане на соларен захранващ комплект PS-SOLAR
За получаване на максимално зареждане от слънцето, завъртете PS-SOLAR или го наклонете, така че да е обърнат към слънцето следобедно време. Не е необходимо да „следва“ слънцето или да коригирате позицията му. Соларният панел е много чувствителен дори и към малко количество слънчева светлина и щом не е напълно обърнат в посока, обратна на слънцето, той ще получава достатъчно слънчева светлина, за да зарежда продукта.
Понякога може да е необходимо да засилвате зареждането от слънчевия панел, особено в периоди на много силно притъмняване. Просто повторете горния процес, за са върнете зареждането на максималното ниво.
Вече можете да се насладите на безплатна енергия, осигурявана от слънцето!

Производител: Китай

Коментари

Свързани продукти

СОЛАРЕН ЗАХРАНВАЩ КОМПЛЕКТ PS - SOLAR Е - 10 СОЛАРЕН ЗАХРАНВАЩ КОМПЛЕКТ PS - SOLAR Е - 10
52.92 лв