Назад  |   Начало  »  Книги  »  Книги за окултизъм  »  ИК ШАМБАЛА  »  СИЛАТА НА РУНИТЕ - КЕНЕТ МЕДОУЗ, ШАМБАЛА

СИЛАТА НА РУНИТЕ - КЕНЕТ МЕДОУЗ, ШАМБАЛА

Назад към Книги за окултизъм
Арт.№: 286 Добави в любими

Продуктът е неналичен

Рейтинг: 1.0/5 на базата на 1 оценка

Информация

Силата на руните - Тайното знание на мъдреците - Кенет Медоуз

ISBN: 9548126354
Година на издаване: 1998
Език: български
Корици: меки
Страници: 356

„Силата на руните“ е едно прекрасно произведение от Кенет Медоуз, което е подходящо за всички, желаещи да се запознаят с произхода на руническите символи, талисмани и оракули, които са ключът към достигане на най-съкровените ви желания.
Самата дума „руна“ има староисландски и старогермански корени и означава тайна, шепот или тайнство. Може би най-точният превод е: Прошепнато тайнство.
Легендата разказва, че пътуващият шаман Один се е опитвал да даде нещо стойностно на хората, затова изтърпява самоналожено изпитание, при което се пробожда със собственото си копие и виси 9 дни с главата надолу, вързан за клон, без храна и вода. През това време губи едното си око, но точно тогава открива руните. Чрез тях хората откриват скритите природни сили и така става възможно да възприемат много повече от обикновения обсег на сетивата си. Руните са един вид отваряне на „третото око“ и на „вътрешното ухо“.
Преобразяването на хората става възможно, тъй като самите руни притежават могъща сила. Те са пренесли през вековете древните традиции на северните народи и помагат за връзката между духовност и физическо съществуване.
Руническият оракул е тайнствения ключ към най-съкровените мечти и желания, които искаме да постигнем в бъдещето.

Коментари

Свързани продукти

СИЛАТА НА РУНИТЕ - КЕНЕТ МЕДОУЗ, ШАМБАЛА СИЛАТА НА РУНИТЕ - КЕНЕТ МЕДОУЗ, ШАМБАЛА