Назад  |   Начало  »  Здраве  »  Хранителни добавки  »  CELLFOOD  »  СЕЛФУД САМ - И КРАЙ НА ЛОШОТО НАСТРОЕНИЕ течна формула 30 мл.

СЕЛФУД САМ - И КРАЙ НА ЛОШОТО НАСТРОЕНИЕ течна формула 30 мл.

Назад към Хранителни добавки
Арт.№: 83607 Добави в любими
86.24 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

CELLFOOD® SAM-e (Селфуд САМ-и)

CELLFOOD® SAM-e (произнася се САМ-и) е едно наистина значително постижение в областта на хранителните добавки. NuScience Corp. е единствената лаборатория в САЩ за втечняване и задържане в стабилна колоидна суспензия на истинското чудо в научните открития – съединението S-аденозил метионин – в случая комбинирано с несравнимата система на CELLFOOD®. Резултатът е забележителна и уникална хранителна добавка, способна да осигури множествена полза за многостранни нужди.

ДОБРО НАСТРОЕНИЕ – голямата полза от CELLFOOD® SAM-e са неговите метилови групи, които достигайки до рецепторите на централната нервна система увеличават активността им и водят до призводството на подобряващия настроението хормон серотонин, допамин и норепинефрин. (Серотонинът е тъканен хормон, чието действие може да се оприличи на действието на лекарствения препарат “Прозак”.)

ЗДРАВИ СТАВИ - CELLFOOD® SAM-e поддържа абсорбцията на сулфатни групи и гликопротеини, които изграждат хрущялите и предпазват ставите. Цистин и глутатион са субпродукти от процеса на абсорбция, притежаващи противовъзпалителни и обезболяващи свойства. Близо 14 милиона американци страдащи от хронични болки и възпаления използват лекарства като Аспирин, Ибупрофен, Тиленол и др. Високите дози, които се ползват при изострени артритни заболявания имат опустошителни странични ефекти. Над 100 000 американци годишно се хоспитализират от предизвикани лекарствени язви, а от тях 16 000 умират. В няколко десетки клиники с общо над 22 000 случаи на пациенти резултатите показват, че “САМ-и” е със същата ефективност като фармацевтичните средства при болки и възпаления, но без никакви странични признаци на храносмилателни поражения и язви, сексуална дисфункция, пресъхване на устата, повдигане, повръщане и др.

ЧЕРЕН ДРОБ – В черния дроб CELLFOOD® SAM-e подпомага синтеза и повишава нивото на GSH, който основно е отговорен за отстраняването на опасните токсини от организма. Тъй като черният дроб е в непрекъсната борба с токсините, адекватното количество на глутатион е жизнено важно за оцеляването. Големи проблеми се получават когато черния дроб е “залят” с голямо количество токсини и не може да произвежда достатъчно количество глутатион. Не малка роля за отстраняването на тази тежест се поема от “САМ-и”, който е необходим компонент при синтезата на глутатион.

ВНИМАНИЕ: Пациенти с диагноза Биполярно разстройство или Серотонинов синдром трябва да се консултират с лекар преди да пристъпят към употреба на CELLFOOD® SAM-e.

Коментари

Свързани продукти

СЕЛФУД САМ - И КРАЙ НА ЛОШОТО НАСТРОЕНИЕ течна формула 30 мл. СЕЛФУД САМ - И КРАЙ НА ЛОШОТО НАСТРОЕНИЕ течна формула 30 мл.
86.24 лв