Назад  |   Начало  »  Книги  »  Бизнес и икономика  »  СИЕЛА  »  СЕКСЪТ И НАСИЛИЕТО В РЕКЛАМАТА - ХРИСТО КАФТАНДЖИЕВ - СИЕЛА

СЕКСЪТ И НАСИЛИЕТО В РЕКЛАМАТА - ХРИСТО КАФТАНДЖИЕВ - СИЕЛА

Назад към Бизнес и икономика
Арт.№: 44481 Добави в любими

Продуктът е неналичен

Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

СЕКСЪТ И НАСИЛИЕТО В РЕКЛАМАТА - ХРИСТО КАФТАНДЖИЕВ - СИЕЛА

Тази книга е за тези, които работят в сферата на комуникациите и рекламата - социолози; бренд мениджъри; рекламисти; маркетолози; фотографи; художници; журналисти; филолози; психолози и политолози.
Тук са описани доста от най-успешните рекламни подходи и стратегии. Наръчникът е илюстриран с най-добрите световни реклами в тази област.
Основните предимства на книгата са:
- Темата е много актуална и интересна. Рекламистите сексуализират непрекъснато рекламите на многобройни услуги и продукти. Те са част от многомилиарден бизнес, който непрекъснато се разраства;
- Описани са най-успешните рекламни подходи и стратегии;
- Темата е анализирана от най-различни гледни точки - рекламни; визуални; семиотични; маркетингови; психологически и т.н.;
- Наръчникът е максимално илюстриран с най-добрите световни реклами в областта;
- Изображенията са цветни, което ни помага да осмислим цялата книга;
- "Сексът и насилието в рекламата" не е досаден учебник, а приятен практически наръчник, който е написан леко и с много чувство за хумор.

За автора:
Христо Кафтанджиев e специализирал в Холандия, Ирландия, Обединеното кралство и Русия. Професор е по реклама в Софийския университет. Преподавал е 3 години реклама и семиотика във Финландия. Води непрекъснато семинари на тема реклама и маркетингови комуникации в Русия, Германия, Швеция, Холандия, Австрия, Швейцария, Босна и Херцеговина, Словения, Гърция, Хърватска, Латвия, Чехия, Украйна, Естония и Литва. Лектор е на 3 световни конгреса на IAA (International Advertising Association) – в Мексико, Ливан и Египет. Чел е лекции на световни конгреси по семиотика – в Германия и Мексико. Участвал е в журито на Нюйоркския рекламен фестивал (The New York Festivals).
Публикувал е 7 книги с по няколко тиража в България, сред които „Сексът и насилието в рекламата”, „Absolut Semiotics”, „Хармония в рекламната комуникация”, „Образът на жените в рекламата”.

Издателство: Сиела.
Автор: Христо Кафтанджиев.
ISBN: 954-649-9765.
Страници: 488.
Година на издаване: 2012.
Корици: Меки.
Размери: 16,5 х 23.
Тегло: 700 гр.

Коментари

Свързани продукти

СЕКСЪТ И НАСИЛИЕТО В РЕКЛАМАТА - ХРИСТО КАФТАНДЖИЕВ - СИЕЛА СЕКСЪТ И НАСИЛИЕТО В РЕКЛАМАТА - ХРИСТО КАФТАНДЖИЕВ - СИЕЛА