Назад  |   Начало  »  Книги  »  Други книги  »  ИК КИБЕА  »  СЕКСУАЛНИ ТАЙНИ. АЛХИМИЯ НА ЕКСТАЗА, НИК ДЪГЛАС, ПЕНИ СЛИНГЪР

СЕКСУАЛНИ ТАЙНИ. АЛХИМИЯ НА ЕКСТАЗА, НИК ДЪГЛАС, ПЕНИ СЛИНГЪР

Назад към Други книги
Арт.№: 100423 Добави в любими
25.00 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
В наличност За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Инфо за СЕКСУАЛНИ ТАЙНИ. АЛХИМИЯ НА ЕКСТАЗА, НИК ДЪГЛАС, ПЕНИ СЛИНГЪР

ISBN: 954-474-230-1
Година на издаване: 2010
Език: български
Корици: мека
Страници: 383

Сексуални тайни“ е всеобхватно и точно ръководство в областта на секса и мистицизма. Досега на тази тема не се е появявала книга с подобен обхват. „Сексуални тайни“ е събрала мъдростта и опита на повече от две хиляди години. Тя изследва пътищата на любовта и мистицизма, като за първи път прави достъпни сексуалните тайни на Изтока. В Индия, Непал, Тибет, Китай и Япония на сексуалността отдавна се гледа като на изкуство и наука, достойни за подробно изследване и изучаване.
Съществува огромно богатство от древни тайни текстове за сексуалността, но съзнателното предизвикване и усъвършенстване на изживяването на екстаза е останало скрито до наши дни в древните текстове и изкуството на Изтока.
Сексуални тайни“ прави достъпна същината на тази обширна литература по един практически приложим начин. Нейните препоръки трябва да бъдат четени и прилагани, защото именно споделянето на възторжената любов отключва сексуалните тайни.
Най-богатата колекция от еротично изкуство, която някога е била събирана. Повече от 600 илюстрации обогатяват текста и помагат за предаването на тайните. Създадени по творби от частни колекции и музеи, по произведения, изпълнявани по поръчка на крале и императори, илюстрациите в „Сексуални тайни“ са най-разбираемата и разнообразна колекция от рисунки на еротична тема, събирани някога на едно място. Сами по себе си тези илюстрации са уникални. Заедно с текста, те са извлечени от много източници, но водят до едно – възхвала на съзидателната сексуалност.
Сексуални тайни“ разкрива проникновението на мъдреците, чиито учения за сексуалността са издържали проверката на няколко хилядолетия и дори днес показват как физическата любов може да се превърне в път към освобождението на тялото и душата.
Първо издание: 2000 г.

Коментари за СЕКСУАЛНИ ТАЙНИ. АЛХИМИЯ НА ЕКСТАЗА, НИК ДЪГЛАС, ПЕНИ СЛИНГЪР

Свързани продукти

СЕКСУАЛНИ ТАЙНИ. АЛХИМИЯ НА ЕКСТАЗА, НИК ДЪГЛАС, ПЕНИ СЛИНГЪР СЕКСУАЛНИ ТАЙНИ. АЛХИМИЯ НА ЕКСТАЗА, НИК ДЪГЛАС, ПЕНИ СЛИНГЪР
25.00 лв