Назад  |   Начало  »  Книги  »  Книги за окултизъм  »  ИЗДАТЕЛСТВО АРАТРОН  »  СЕКСУАЛНИ ПРАКТИКИ НА НЕФРИТЕНИЯ ДРАКОН ДАОИСТКИ ТЕХНИКИ ЗА МЪЖКА СЕКСУАЛНА ЖИЗНЕНОСТ, Си Лай

СЕКСУАЛНИ ПРАКТИКИ НА НЕФРИТЕНИЯ ДРАКОН - Даоистки техники за мъжка сексуална жизненост - Си Лай

Назад към Книги за окултизъм
Арт.№: 138506 Добави в любими
14.00 лв
бр Безплатна доставка за поръчки над 100лв.
За поръчки: (0893) 376 705 Направи запитване › Бърза поръчка без регистрация!
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Информация

ISBN: 978-954-626-242-4
Година на издаване: 2020
Език: български
Корици: меки
Страници: 229

От тази книга ще научите как даоистките сексуални практики могат да помогнат на мъжете да постигнат висшите духовни нива чрез повишаване на половата потентност. Техниките на Нефритения дракон, както и тези на Бялата тигрица, са част от строго регламентирана система от сексуални и духовни практики. Целта на Нефритения дракон е да постигне добро здраве, дълголетие и безсмъртие чрез външни и вътрешни методи за подсилване и натрупване на трите скъпоценности на даоистите: дзин (сексуалната и физическата енергия), ци (диханието и жизнената енергия) и шън (духовната и психическата енергия).

Авторът представя деветте упражнения на Нефритения дракон за подсилване на ерекцията, уголемяване на пениса, увеличаване на количеството и подобряване на свойствата на спермата, предотвратяване на преждевременната еякулация и подсилване на сексуалната енергия. Подробно описва древни даоистки дихателни и медитативни практики и техники за сексуална стимулация, които позволяват на мъжете да подсилят сексуалната си енергия, за да добият еликсира на безсмъртието.

Това учение, което е просъществувало близо 3000 години, днес е също толкова важно за сексуалното здраве на мъжете, колкото и в епохата на неговото възникване. Си Лай представя всички техники и практики, които ще помогнат на мъжете да водят пълноценен и активен сексуален живот дори в напреднала възраст, а това е ключът към безсмъртието.

Коментари

Свързани продукти

СЕКСУАЛНИ ПРАКТИКИ НА НЕФРИТЕНИЯ ДРАКОН - Даоистки техники за мъжка сексуална жизненост - Си Лай СЕКСУАЛНИ ПРАКТИКИ НА НЕФРИТЕНИЯ ДРАКОН - Даоистки техники за мъжка сексуална жизненост - Си Лай
14.00 лв